O nama

TKO JE SMART MALL?

Za početak, dobrodošli na našu web stranicu. Smart Mall je nova hrvatska online trgovina, projekt firme Smart ponuda DEMO d.o.o.

Smart Mall sa svojim poslovanjem počeo je početkom Prosinca 2017. godine sa jasnom vizijom i ciljem da kroz naredni period godina dospije do što većeg broja zadovoljnih korisnika i kupaca.

Jednim klikom do svega što vam je potrebno za kvalitetniji i ugodniji život – to je ono što vam omogućuje Smart Mall. Od 2017. godine, kad smo osnovali našu online trgovinu, glavni nam je cilj zadovoljstvo naših kupaca. To se trudimo postići širokim odabirom proizvoda po povoljnim cijenama, sigurnom online kupovinom i uslužnom korisničkom službom.

Što sve možete naći u našoj trgovini?

U našoj ćete trgovini naći i uređaje koji će vam pomoći započeti novi, zdraviji život. Što god želite poboljšati, mi nudimo sredstva koja su vam potrebna da to ostvarite – na pametan način.

Kako se svijet modernizira, tako i mi s njime moramo ići ukorak. Zbog toga smo u svoju ponudu uključili i širok izbor najpoželjnijih uređaja. Kod nas ćete lako naći idealnu zamjenu za svoj stari laptop, kao i pametne telefone koji će zasjeniti uređaj koji trenutno koristite. Želite li napraviti dodatan iskorak u moderno doba, za vas imamo i cijeli niz uzbudljivih novih uređaja kao što su pametni satovi i TV Box uređaji.

S nama je sigurno kupovati

Vaša nam je privatnost od velike važnosti, zbog čega se brinemo da su podaci koje dijelite s nama uvijek maksimalno zaštićeni. Naša online trgovina ima i EV SSL certifikat koji jamči sigurnost svim njenim kupcima. Uživajte u svojoj kupovini i budite bez brige jer smo mi tu da vas štitimo.

Vaše nam je zadovoljstvo najveći prioritet

Kakve god naravi bio vaš upit, mi smo tu da na njega odgovorimo. Naši zaposlenici uvijek čine sve što je u njihovoj moći da vam kupnju učine što lakšom i lagodnijom. Biti naš kupac znači biti na prvom mjestu.