amazon fire tv stick lite with alexa voice remote lite our most affordable hd streaming stick
amazon fire tv stick lite with alexa voice remote lite our most affordable hd streaming stick

Predstavljamo vam Amazon Fire TV Stick Lite s Alexa Voice Remote Lite, naš najpristupačniji HD uređaj za streaming. Ovaj uređaj omogućuje vam brzo streaming u full HD-u i dolazi s jednostavnom Alexa-Sprachfernbedienung Lite. Savršen je za početnike i omogućuje vam gledanje besplatnih filmova i serija putem aplikacija kao što su ARD, ZDF, Pluto TV, YouTube i još mnogo toga. Postavljanje uređaja je vrlo jednostavno – samo ga priključite na stražnju stranu televizora, uključite televizor, povežite se s internetom i krenite! Također, možete lako pretraživati i pokretati emisije glasom preko različitih aplikacija. S našim uređajem možete uživati u tisućama filmova i epizoda serija s Netflix-a, YouTube-a, Prime Video-a, WOW-a, Disney+ i mnogih drugih, te imate pristup milijunima pjesama. Napominjemo da mogu postojati naknade za pretplatu. Također, putem Live-TV-a možete gledati omiljene sadržaje izravno iz live televizije, kao što su vijesti i sport s ARD-a, ZDF-a, DAZN-a i drugih. Također, možete streamati glazbu putem Spotify-a, Amazon Music-a i drugih pružatelja. Pomoću ovog uređaja također možete upravljati kompatibilnim pametnim kućnim uređajima, kao što su prigušivač svjetlosti, podržane kamere i druge funkcionalnosti, sve glasom preko Alexe.

Amazon Fire TV Stick Lite with Alexa Voice Remote Lite, our most affordable HD streaming stick

This image is property of Amazon.com.

Get your own Amazon Fire TV Stick Lite with Alexa Voice Remote Lite, our most affordable HD streaming stick today.

Zašto razmotriti ovaj proizvod?

Ovaj proizvod, Amazon Fire TV Stick Lite s Alexa Voice Remote Lite, naš najpovoljniji HD streaming stick, donosi brojne razloge za razmatranje. Ne samo da možete brzo strujati u full HD kvaliteti, već dolazi i s Alexa-Sprachfernbedienung Lite koja omogućuje lako i praktično upravljanje. Ovaj proizvod je savršen za početnike i nudi veliki izbor aplikacija poput ARD, ZDF, Pluto TV, YouTube i drugih, gdje možete besplatno gledati filmove i serije. Postavljanje je jednostavno, a stick se diskretno postavlja na stražnju stranu televizora. Jednostavno ga povežite s internetom, upalite televizor i krenite. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb i pitati Alexu – pretražujte i pokrećite emisije s različitih aplikacija jednostavnim glasovnim naredbama.

Amazon Fire TV Stick Lite with Alexa Voice Remote Lite, our most affordable HD streaming stick

34.99   In stock

Značajke i prednosti

Brzo strujanje u Full HD kvaliteti

S Amazon Fire TV Stick Lite možete uživati u brzom streamingu vaših omiljenih sadržaja u Full HD kvaliteti. Filmove, serije i ostali sadržaj možete gledati s izuzetno jasnim slikama i oštrim detaljima.

Jednostavna postavka i diskretno postavljanje

Amazon Fire TV Stick Lite se jednostavno postavlja na stražnju stranu televizora. Zahvaljujući tome, ne zauzima nikakav prostor i ne ometa izgled vaše TV postavke. Postavljanje je također vrlo jednostavno – samo ga priključite na televizor, upalite ga i povežite s internetom kako biste započeli s korištenjem.

Alexa Voice Remote Lite

Uz Alexa Voice Remote Lite možete jednostavno kontrolirati vaš Fire TV Stick. Samo pritisnite gumb i pitajte Alexu – možete pretraživati i pokretati emisije na različitim aplikacijama samo svojim glasom.

Veliki izbor aplikacija i sadržaja

Fire TV Stick Lite vam omogućuje pristup tisućama filmova i epizoda serija iz raznih popularnih streaming platformi poput Netflix-a, YouTube-a, Prime Video-a, WOW-a, Disney+ i mnogih drugih. Također možete pristupiti milijunima pjesama preko različitih glazbenih platformi poput Spotify-a, Amazon Music-a i drugih.

Learn more about the Amazon Fire TV Stick Lite with Alexa Voice Remote Lite, our most affordable HD streaming stick here.

Kvaliteta proizvoda

Amazon je poznat po visokokvalitetnim proizvodima, a Fire TV Stick Lite s Alexa Voice Remote Lite nije iznimka. Izrađen je s najnovijom tehnologijom koja osigurava pouzdanost i učinkovitost prilikom strujanja sadržaja u Full HD kvaliteti. Kvaliteta slike i zvuka je vrhunska, a Alexa Voice Remote Lite omogućuje jednostavno i intuitivno korištenje.

Za što se koristi

Gledanje filmova i serija

S Fire TV Stick Lite možete uživati u gledanju tisuća filmova i serija iz raznih streaming platformi. Bez obzira na to je li to Netflix, YouTube, Prime Video ili neka druga platforma, možete pristupiti svojim omiljenim sadržajima jednostavnim pritiskom gumba i upitom Alexe.

Gledanje Live-TV-a

Fire TV Stick Lite također vam omogućuje gledanje vaših omiljenih TV sadržaja uživo. Možete pratiti vijesti, sportske prijenose i još mnogo toga uz aplikacije poput ARD, ZDF, DAZN i drugih. Jednostavno koristite Alexa Voice Remote Lite kako biste se prebacili na željene sadržaje.

Slušanje glazbe

Osim gledanja filmova i serija, Fire TV Stick Lite vam omogućuje i slušanje glazbe. Preko Spotify-a, Amazon Music-a i drugih aplikacija možete pristupiti milijunima pjesama i stvoriti svoje omiljene popise. Jednostavno je kontrolirati reprodukciju pomoću Alexa Voice Remote Lite.

Upravljanje pametnim kućanstvom

Uz Alexa Voice Remote Lite možete jednostavno upravljati svojim pametnim kućanstvom. Upitajte Alexu o vremenskoj prognozi, zamolite je da smanji svjetlo, prikaže uživo snimke podržanih kamera, pokrene reprodukciju glazbe i mnogo više. Sve to možete učiniti bez ikakvog napora, samo svojim glasom.

Amazon Fire TV Stick Lite with Alexa Voice Remote Lite, our most affordable HD streaming stick

This image is property of Amazon.com.

Specifikacije proizvoda

Tablica niže prikazuje tehničke specifikacije Amazon Fire TV Stick Lite-a s Alexa Voice Remote Lite:

Specifikacija Detalj
Rezolucija Full HD – 1080p
Dimenzije 86 x 30 x 13 mm
Težina 32g
Procesor Quad-core 1.7 GHz
Memorija 8GB
Wi-Fi Dual-band, 802.11ac
Glasovna kontrola Alexa Voice Remote Lite
Sadržaj Pristup tisućama filmova, serija i glazbe
Kompatibilnost Kompatibilno s većinom televizora i pametnih uređaja

Kome je ovaj proizvod namijenjen

Amazon Fire TV Stick Lite s Alexa Voice Remote Lite namijenjen je svima koji žele jednostavno i povoljno rješenje za streaming sadržaja na svojem televizoru. Ovaj proizvod je posebno koristan za one koji tek ulaze u svijet streaminga i ne žele ulagati velike iznose u skuplje uređaje. Također, ako volite gledati filmove, serije ili slušati glazbu na velikom ekranu, ova je opcija za vas.

Amazon Fire TV Stick Lite with Alexa Voice Remote Lite, our most affordable HD streaming stick

This image is property of Amazon.com.

Prednosti i nedostaci

Prednosti

 • Vrlo povoljan HD streaming stick
 • Jednostavna postavka s diskretnim postavljanjem
 • Alexa Voice Remote Lite za praktičnu glasovnu kontrolu
 • Pristup tisućama filmova, serija i glazbe
 • Kompatibilnost s većinom televizora i pametnih uređaja

Nedostaci

 • Moguće su pretplatničke naknade za neke usluge
 • Nema podrške za 4K ili HDR sadržaj

Često postavljena pitanja

 1. Koje su dostupne aplikacije na Fire TV Stick Lite-u?
 • Fire TV Stick Lite nudi širok izbor aplikacija, uključujući Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+ i mnoge druge popularne usluge streaminga.
 1. Je li Amazon Fire TV Stick Lite kompatibilan s mojim televizorom?
 • Fire TV Stick Lite je kompatibilan s većinom televizora koji imaju HDMI ulaz.
 1. Koje su prednosti Alexa Voice Remote Lite-a?
 • Alexa Voice Remote Lite vam omogućuje jednostavno upravljanje svojim Fire TV Stick Lite-om, pretraživanje sadržaja i pokretanje emisija samo svojim glasom.

Amazon Fire TV Stick Lite with Alexa Voice Remote Lite, our most affordable HD streaming stick

This image is property of Amazon.com.

Što kažu korisnici

Korisnici Amazon Fire TV Stick Lite s Alexa Voice Remote Lite su vrlo zadovoljni svojim iskustvom. Mnogi korisnici hvale jednostavnu postavku, kvalitetu slike i zvuka te praktičnu glasovnu kontrolu. Također, mnogi su impresionirani širokim izborom aplikacija i sadržaja koji su dostupni.

Sveukupna vrijednost

Amazon Fire TV Stick Lite s Alexa Voice Remote Lite pruža izvanrednu vrijednost za svoju cijenu. Ovaj povoljni HD streaming stick nudi brojne značajke i prednosti, kao i pristup tisućama filmova, serija i glazbe. Jednostavna postavka, visoka kvaliteta slike i zvuka te praktična glasovna kontrola čine ga izvrsnim izborom za sve koji žele uživati u streamingu sadržaja na svom televizoru.

Amazon Fire TV Stick Lite with Alexa Voice Remote Lite, our most affordable HD streaming stick

This image is property of Amazon.com.

Savjeti i trikovi za najbolje rezultate

Da biste dobili najbolje rezultate s Amazon Fire TV Stick Lite-om s Alexa Voice Remote Lite-om, evo nekoliko savjeta:

 • Provjerite ima li vaša internetska veza dovoljnu brzinu za streaming sadržaja u Full HD rezoluciji.
 • Redovito provjeravajte ažuriranja softvera kako biste uvijek imali najnovije značajke i poboljšanja.
 • Pokušajte koristiti Alexa Voice Remote Lite za upravljanje drugim pametnim uređajima u vašem domu, poput svjetla ili termostata, kako biste iskoristili sve prednosti bežične glasovne kontrole.

Završne misli

Rezime proizvoda

Amazon Fire TV Stick Lite s Alexa Voice Remote Lite je naš najpovoljniji HD streaming stick koji vam omogućuje brzo strujanje sadržaja u Full HD kvaliteti. Jednostavna postavka, diskretno postavljanje i praktična glasovna kontrola čine ovaj proizvod izvanrednim za početnike i iskusne korisnike streaminga.

Konačna preporuka

Ako tražite povoljno rješenje za streaming sadržaja na svom televizoru, Amazon Fire TV Stick Lite s Alexa Voice Remote Lite je izvrstan izbor. Nudi visokokvalitetan HD streaming, pregršt aplikacija i praktičnu glasovnu kontrolu. Uz iznimnu vrijednost za cijenu, ovaj proizvod će vam pružiti sate zabave i užitka.

Learn more about the Amazon Fire TV Stick Lite with Alexa Voice Remote Lite, our most affordable HD streaming stick here.