blank

X9 plus pametni sat

Trebate li nešto da vas podsjeti da pazite na svoje fizičko i psihičko zdravlje, da malo usporite i mislite na sebe X9 plus odličan je odabir za vas. Ovaj unisex sat dolazi u modernom obliku, minimalističkog dizajna koji možete nositi na bilo koju odjevnu kombinaciju.

 

Ovaj sat sadrži cijeli niz mogućnosti koje ga posebno ističu među drugim pametnim satovima koji su orijentirani na zdravlje i brigu za tijelo. Osim uobičajenog pedometra i praćenja otkucaja srca ovaj pametni sat ima dodatni niz prednosti i mogućnosti.

 

X9 plus pametni sat

Osim što prati otkucaje srca u tijeku vježbanja ali i stanju mirovanja, prati i mjeri vaš krvni tlak te razinu kisika u krvi. Također ovaj X9 sat u sebi ima ugrađen kvalitetni senzor za praćenje kvalitete i dužine sna. Osim zdravstvenih sposobnosti ovaj sat sadrži mogućnost mjerenja prijeđenih udaljenosti te pedometar.

 

Ovaj sat nije toliko usmjeren na sportske mogućnosti koliko na zdravstvene specifičnosti. Praćenje otkucaja srca mogućnost je koju pametni satovi često koriste. X9 sadrži poboljšanu verziju pametnog optičkog čitača koji prati otkucaje srca i proces promjena u realnom vremenu sa iznimnom preciznošću.

 

Poboljšan je i ”tlakomjer” kako biste mogli pratiti promjene u organizmu kroz cijeli dan i u vrijeme kada je tijelo u pokretu i kada je u stanju odmora i mirovanja. Potrebno je držati zapešće na kojemu je sat i srce u istoj visini te mirovati tijekom trajanja mjerenja.

 

 

X9 plus pametni sat

 

X9 pametni sat je vodootporan te ima ugrađen anti-lost sistem koji vam omogućuje lakši pronalazak sata ukoliko ga zaboravite negdje. Spaja se Bluetooth 4.0 ugrađenom vezom kojom vam prenosi podsjetnik za SMS poruke, pozive ali i alarm te druge obavijesti.

 

Sadrži OLED ekran osjetljiv na dodir i punjivu 105mAH bateriju, vremena punjenja oko 90 minuta te vijeka trajanja baterije 20 dana.

Želite li uređaj koji će vam pomoći pratiti vaše zdravstveno stanje potražite X9 plus pametni sat.

 

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment