fbpx
-28%

Stol na izvlačenje sa 6 stolica by Craftenwood

PROIZVOĐAČ

Craftenwood

GARANCIJA

2 godine

DOSTAVA

4-10 radnih dana

Na zalihi

12,449.00 kn 8,999.00 kn

Na zalihi

Stol na izvlačenje sa 6 stolica by Craftenwood

U toplije proljetno i ljetno vrijeme kad mnogi vole provoditi vrijeme vani, bitno je imati kvalitetan namještaj koji će vas dugo služiti. Ako ste osoba koja vani voli jesti, piti, obavljati neke poslove i jednostavno treba i malo više prostora, ovaj set 6 stolica s stolom na izvlačenje idealan je za vas.

Craftenwood set dokazuje da velike dimenzije vrtnog namještaja ne moraju biti nepraktične kao što mnogi misle. Kao sklopivi model on je duljine 180/240 cm, ovisno o tome da li ćete raširiti stol ili ne (180 x 120 x 76 cm).

S obzirom da je stol sklopiv, takve su i stolice, pa već sa prvom jesenskom kišom nećete se naći u problemima kako brzo pospremiti ovaj prekrasan set – sklopite i unesete ili sklopite i prekrijte velikom ceradom.

Materijal od kojeg je set izrađen je tikovina, listopadno drvo koje dokazano odlično podnosi vrućinu, a poznato je i kao tvrdo drvo. Boja je ostala vjerna samom drvetu pa se radi o boji prave tikovine. Tako stol i izgledom uljepšava pejzaž.

Šest stolica u setu i više je nego dovoljno za klasičan ručak vani, a kad stol nije raširen, vjerojatno vam neće ni trebati svih 6.

  • Materijal: tikovina
  • Boja: prava tikovina
  • Duljina: 180/240 cm
  • Dimenzije: 180x120x76 cm