fbpx

Aparat za filter kavu – JATA CA290

PROIZVOĐAČ

Jata

GARANCIJA

2 godine

DOSTAVA

4-9 radnih dana

Na zalihi

399.00 kn

Na zalihi

Aparat za filter kavu – JATA CA290

Kava je prije bila najdraže piće svakog radoholičara, a danas je popularna među svima. Normalno jest da kad dođete u goste, prvo što ponudite gostu je kava. No, problem nastaje kad ne možete ponuditi svima kavu jer nekoliko puta zaredom morate zagrijavati vodu za nju i ne možete ju imati spremnu da se ne ohladi.

Aparati za filter kavu su ono što taj problem rješava. Ovaj model radi na snazi od 680 W, poprilično impresivno za jedan aparat za kavu.

Kad napravite jednu „turu“ kave s njim, imat ćete od 2 do 12 šalica, ovisno o postavkama. U njoj se nalazi filter koji je trajan i nećete morati bacati novce na regularne filtere koji su obično od papira.

JATA CA290 također ima sistem koji se bori protiv kapanja kako ne biste imali problema s neredom te u krajnjem slučaju ovaj aparat ušteđuje vaše vrijeme.

Elegantna crna boja u kojoj dolazi zasigurno će vas očarati jednostavnošću, a ako imate djecu u obitelji, dobro je znati da ovaj aparat za kavu ima signalno svjetlo koje daje do znanja kad aparat radi svoj proces te se ne smije micati vrč.

Vrč je ergonomski napravljen kako bi savršeno stajao oko vaše ruke te je kod ovog uređaja dosta pažnje posvećeno kvaliteti samog stakla. Što čekate, zar još kavu grijete u đezvicama?

Značajke:

  • Boja: Črna
  • Snaga: 680 W
  • Signalni znak: da