najbolji televizori u 2019

Top 6 najboljih televizora u 2019. godini

2019 godina je bila veoma originalna i uspješna godina za mnoge uređaje pa tako i za televizore.

Veliki je broj novih modela koji su se tek pojavili i koji su stekli veliku popularnost na tržištu za veoma kratak rok.

Danas postoji veliki broj modela različitih performansi, dimenzija, funkcionalnosti i ostalih funkcija koje ih izdvajaju u odnosu na konkurenciju.

U ovom članku možete da saznate koji su to top pet najboljih televizora u 2019. godini pošto postoji velika šansa da će oni biti popularni i u sledećoj godini.

Prilikom odabira televizora, potrebno je da proverite da li uređaj ima karakteristike koje su jako važne za maksimalan ugođaj i za najbolje performanse.

LG OLED55E8PUA

LG OLED55E8PUA

LG OLED55E8PUA

LG je jedan od najdominantnijih brendova na tržištu kada je riječ o televizorima.

Iako mu je mana što je previše skup, ima odlične karakteristike čak i za one najstrasnije zaljubljenike u tehnologiju i u gledanje televizijskog programa.

Odličan kontrast omogućava maksimalno uživanje u svako doba dana.

Kvalitet slike je skoro perfektan i možemo reći da je ovo jedan od najkvalitetnih modela u 2018. godini.

 

Samsung Q9FN QLED 4K

Samsung Q9FN QLED 4K

Samsung Q9FN QLED 4K

Sa veoma visokom cijenom, Samsung 4K sa oznakom Q9FN QLED ima definitivno performanse koje će vas oboriti s nogu, ali ne spada u grupu OLED televizora što mu je jedna od najvećih mana.

QLED tehnologija koju ovaj televizor poseduje ipak može da ide rame uz rame sa OLED tehnologijom, nema tu mnogo razlike kao što se na prvi pogled činilo, a širina televizora koji je Samsung napravio je njegov glavni adut.

 

RCA 4K Roku LED TV

RCA 4K Roku LED TV

RCA 4K Roku LED TV

RCA 4K Roku je možda brend koji ne može još da parira najpoznatijim svetskim markama, ali možemo sa sigurnošću da kažemo da je dobra i jeftinija alternativa ukoliko želite da posedujete kvalitan televizor u okviru vašeg budžeta.

Televizor ima primamljivu cijenu, kvalitet boja je više nego visok, i nema puno odstupanja kada je riječ o istovremenom radu sa aplikacijama.

Ipak, kontrast bi trebalo da bude mnogo bolji, dok odnos boja mora da bude kvalitetniji ako RCA želi da se takmiči sa najboljima.

 

Hisense 4K Ultra HD TV

Hisense 4K Ultra HD TV

Hisense 4K Ultra HD TV

Pun naziv ovog televizora je Hisense 100 Inch 4K Ultra HD Smart Laser TV, a iz njegovog naziva vam je sve jasno.

Dostupan je u rezoluciji od 4000 piksela, HD slika je već standard na koji uvijek možete da računate, dimenzija televizora je nevjerovatnih 100 inča, televizor je ogroman i prvi prvom susretu sa njim ćete imate utisak da veći televizor u životu niste videli.

Ipak, cijena mu je previsoka za mnoge kupce, a nejednakost boja je više nego uočljiva, naročito za tu cijenu.

Ima samo dva HDMI ulaza što je za većinu korisnika nedovoljno.

Sony Master XBR-95Z9F

Sony Master XBR-95Z9F

Sony Master XBR-95Z9F

Sony je i dalje brend koji se veoma visoko kotira kada je riječ ne samo o televizorima, već i o drugim uređajima koje svakodnevno koristimo.

Sony Master serija je serija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, iako pored dosta kvalitetnih karakteristika ima i nedostataka.

Glavna prednost ovog televizora je boja.

Odlična, realna boja sa jakom podlogom i sa još boljim kontrastom je faktički idealna.

Sony Master XBR spada u smart televizore i možete njime upravljati preko Android aplikacije, a dostupan je i Google asistent.

Nedostatak je to što je žuta boja previše naglašena, a daljinski uređaj je zastareo.

Toshiba 55 Inch Fire TV

Toshiba 55 Inch Fire TV

Toshiba 55 Inch Fire TV

Toshiba je dostupna za sva one sa malo plićim džepom, za one koji traže dobar televizor sa pristupačnom cijenom.

Glavni adut ovog modela je cijena, ali i preciznost boja.

Fire TV od strane Amazona je ugrađen, ali je kontrast osrednji i boje nisu na najvišem mogućem nivou.

Iako za malo veću cijenu možete da dobijete dosta bolji televizor, Toshiba televizor od 55 inča je solidan televizor za mnoge kupce.

 

Zaključak

U ovom članku smo pisali o najboljih pet modela televizora za 2019. godinu. Kao što vidite, modeli su međusobno razlikuju ali je svaki od njih zaslužan da bude na listi.

Ako razmišljate o kupovini novog TV uređaja, jedan od ovih bi svakako bio dobar izbor pošto su ovi modeli provjereni i dobili su odlične ocjene od kupaca ali i od stručnjaka iz ove oblasti.

Za sada nismo sigurni da li će se ova lista promjeniti u 2020. godini, ostaje nam samo da čekamo i da vidimo da li će biti nekih revolucionarnih modela.

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment