Top 6 laptopova na dodir

Top 6 laptopova na dodir

Iako mnogi laptopovi nemaju opciju ekrana na dodir, odnosno korišćenje uz pomoć dodira, ovi modeli sve više dobijaju na popularnosti i to nije bez razloga. Upotreba laptopova na dodir je lakša, možete brže kontrolirati ono što želite da koristite, a samim tim su i moderniji i dosta efikasniji. Prije nego što se odlučite za jedan od modela na dodir, pogledajte našu listu od šest najbolje ocjenjenih modela laptopova sa ekranom na dodir.

Dell XPS 13

Dell XPS 13

Dell XPS 13 je veoma elegantan i moderan laptop sa dva ulaza za USB ali je mana to što nema A tipove portova za USB i nema ulaz za HDMI.

Ekran je sa dobrom rezolucijom, što više odličnom, ali zbog toga baterija kraće traje.

Ako želite jaku konfiguraciju kod laptopa, ovo je pravi izbor za vas.

Huawei MateBook X Pro

Huawei MateBook X Pro

Huawei MateBook X Pro je odličan laptop sa dobrim zvučnim performansama.

Sam laptop je tanak, nije glomazan i sa modernim dizajnom koji obuhvaća i lakšu obradu dokumenata, a položaj kamere je malo čudan. Laptop je napravljen od aluminija, moćan je efektivan, sa solidnim performansama.

Lenovo Yoga C930

Lenovo Yoga C930

Lenovo je uvijek važio za dobar brend a to se takođe odnosi i na laptopove.

Integrirani stil audio i video opreme podiže cijeli ovaj performans na jedan viši nivo. Laptop nije težak i pogodan je za one koji nose laptop sa sobom gdje god da krenu. Takođe, laptop je tanak. Ovaj model ima dobru bateriju koja drži veoma dugo.

Dell Precision 5530

Dell Precision 5530

Dell će uvijek važiti za jednu od najpopularnijih marki kada su laptopovi u pitanju. Ima samo jedan brzi port i to mu je glavna mana, ali to nije previše velika mana za mnoge korisnike. Tanak i lagan, Dell Precision je višeg cijenovnog ranga a položaj kamere nije baš prirodan . Procesor ima šest jezgara i dovoljno je brz za veliki broj korisnika. Ako želite da koristite laptop za posao ili za neke manje zahtjevne igrice, ovaj model je pravi izbor.

Hp Chromebook

Hp Chromebook

Kada govorimo o kvalitetnim brendovima, nikako ne možemo zaobići HP. Ipak, to ne znači da se ne izdvaja iz konkurencije, izdvaja se i te kako, po zanimljivom i originalnom dizajnu, dobrim performansama i odličnoj bateriji koja traje dugo.

Cijena je malo veća nego što ste možda očekivali, a nema svjetla u tastaturi tako da je malo teže raditi u mraku i u neosvetljenim prostorijama.

Microsoft Surface Book

Microsoft Surface Book

Kako se od Microsofta i očekuje, ovaj model ima vrhunski i elegantan dizajn koji se izdvaja iz konkurencije. Visoka rezolucija je oštra i precizna, slika se vidi odlično iz različitih kutova a baterija traje dugo.

Glavna mana ovog laptopa je u tome što se ne može ubaciti više od 16GB RAM memorije, a posebno morate da kupite penkalo za ekran na dodir.

Zaključak

Laptopovi na dodir će u narednom periodu da budu sve popularniji. Ako ste se odlučili za kupovinu ove vrste laptopa, prije svega morate da odlučite šta želite da laptop ima od opreme, da li ćete ga koristiti za poslovne ili privatne svrhe.

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment