mikrovalne pećnice

Mikrovalna pećnica omiljeni je izum svakoj zaposlenoj osobi, svakom tko ne voli kuhati svaki dan te onima koji jednostavno hranu ne mogu jesti hladnu! Mikrovalne pećnice posebno su korisne za obitelji sa malom djecom jer omogućuju brzu pripremu zdrave i tople hrane.

Ukoliko spadate u bilo koju od gore navedenih kategorija, razmislite o kupnju neke od naših mikrovalnih pećnica.

U nastavku teksta donosimo Vam top 5 pećnica iz ponude Smart Mall-a po osobnom izboru.

      1. Mikrovalna pećnica 3 u 1 s konvekcijskom pećnicom i roštiljem

Mikrovalne pećnice odlična su stvar, ali jeste li razmišljali o tome da nabavite ultimativni model koji možete koristiti kao konvekcijsku pećnicu, roštilj i mikrovalnu pećnicu odjednom? U tu svrhu stvoren je upravo ovaj model koji možete koristiti na 5 načina: 3 navedena te kao kombinacije mikrovalna pećnica + roštilj ili mikrovalna pećnica + konvekcijska pećnica!

Postoji već 8 pripremljenih programa za krumpire, kavu/mlijeko, kokice, podgrijavanje, tjesteninu,  pizzu, piletinu i kolače. Uz to ima i funkciju odmrzavanja te zapremninu od 23 L  koju možete zagrijati uz snagu od 900 W pri regularnoj gradskoj mreži (230 V, 50 Hz).

Cijena: 1399,00 HRK

Garancija: 2 godine

Za više informacija o mikrovalnoj pećnici 3 u 1 s konvekcijskom pećnicom i roštiljem kliknite ovdje!

       2. Mikrovalna pećnica s roštiljem – Cecomix Steel 1364!

Ovaj uređaj radi na 9 različitih razina snage, a možete ga koristiti kao roštilj (nezavisna funkcija roštiljanja), kao mikrovalnu pećnicu te kao kombinaciju navedenog.

Postoji već 9 postavljenih postavki koje možete koristiti: kava/mlijeko, riža, tjestenina, krumpiri, podgrijavanje, riba, piletina, meso i ćevapčići, ali nemojte da vas to ograničava s obzirom da postoji neograničen broj stvari koji možete raditi.

Cijena: 1130,00 HRK

Garancija: 2 godine

Za više informacija o  mikrovalnoj pećnici Cecomix Steel 1364 kliknite ovdje!

       3. Mikrovalna pećnica s roštiljem – LG MH6535GDS

LG je jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji kvalitetnih i lijepo dizajniranih mikrovalnih pećnica.

Posebnost ovog modela je u mogućnosti da se može koristi na dva načina: kao grill i kao pećnica.

Snaga od 1000 W dovoljna je kako bi osigurala izvrsnu izvedbu bilo koje vrste hrane, a zapremnina od 25 L je sasvim dovoljna za zagrijavanje, pečenje ili roštiljanje u prikladnom vremenskom roku.

Cijena: 1588,00 HRK

Garancija: 2 godine

Za više informacija o  mikrovalnoj pećnici LG MH6535GDS kliknite ovdje!

      4. Mikrovalna pećnica s roštiljem – Panasonic NNDF385MEPG

Ovaj model koji je Panasonic dizajnirao za upravo one koji ne žele običnu mikrovalnu pećnicu, ali svejedno ne žele uložiti puno vremena i novaca, zapravo je 2u1 uređaj: mikrovalna pećnica s roštiljem.

Snaga od 1000 W koja pokreće ovaj uređaj može zagrijati do nevjerojartnih 23 L zapremnine što prelazi regularne karakteristike ovakvih uređaja.

Ima tanjur na okretanje što znači da će se hrana ravnomjerno zagrijati, a grill sam po sebi također je velike jačine tako da ne morate brinuti da dobivate aparat čije funkcije nisu jednako dobre u različitim poljima.

Cijena: 2680,00 HRK

Garancija: 2 godine

Za više informacija o  mikrovalnoj pećnici Panasonic NNDF385MRPG kliknite ovdje!

      5.  Mikrovalna pećnica s roštiljem – Cecomix 1362

Ovaj uređaj kombinacija je mikrovalne pećnice i roštilja, 2u1 dobitak za nevjerojatnu cijenu!

Uz pomoć 9 različitih razina snage koje će pripremiti vaše jelo upravo onako kako vi želite možete napraviti razna jela na bazi funkcije roštiljanja (koja je i nezavisna funkcija) ili na kombiniranoj funkciji

3 načina rada koje možete koristiti su roštilj, mikrovalna pećnica te kombinirani. Također, možete koristiti i funkciju automatskog odmrzavanja za uštedu vremena.

Za više informacija o  mikrovalnoj pećnici Cecomix 1362 kliknite ovdje!

Cijena: 658,00 HRK

Garancija: 2 godine

Osim gore navedenih mikrovalnih pećnica, Smart Mall nudi i još veliki broj drugih, kvalitetnih mikrovalnih pećnica koje možete razgledati klikom na link istoimene kategorije “Mikrovalne pećnice”

1/5 (1 Review)

Leave a comment