blank

Tanix TX9PRO TV Box

U kategoriji TV box prijemnika, ovaj uređaj je trenutno jedan od vodećih. Njegov S912 procesor u kobminaciji sa 3GB DD3 memorije čini ga jednim od najbržiš na listi TV box uređaja.

 

Tanix TX9PRO TV box radi na android sustavu te se spajanjem putem kućne Wi-Fi mreže može spojiti sa ostalim pametnim uređajima u vašem domu.

Putem ovog prijenosnika možete pratiti niz IPTV kanala, sadrži mogućnost instalacije dodatnih aplikacija kao što su KODI aplikacije za streaming raznih video sadržaja filmovi, serije, dokumentarci, crtani filmovi putem stream aplikacija instaliranih na ovaj TV box.

Osim KODI aplikacija ovaj uređaj odlično radi i sa aplikacijama koje se nalaze na Google Store-u.

 

Ovaj uređaj dolazi sa mogućnom integracijom sa drugim uređajima i prikazom materijala sa USB stickova.

Tanix TX9 uređaj možete spojiti na TV, laptop, kućno računalo ali i na projektor putem klasičnog HDMI kabela.

 

Osim klasičnih mogućnosti kućnog TV box-a, spajanjem ovog malog uređaja na vaš tablet i tipkovnicu ili zaslon televizora on vam omogućuje spajanje na vaše servise za pregled elektroničke pošte, pregled PDF dokumenata, te korištenje Office kompleta programa.

 

blank

 

Ovaj uređaj omogućuje vam odrađivanje posla, zabavu i niz drugih mogućnosti u jednom malom uređaju koji je lako prenosiv.

Ponesite ovaj Tanix TX9 na put kako biste si osigurali zabavu ali i pristup i lako obavljanje poslovnih obaveza na putu.

 

Trenutno najbrži sa nizom mogućih preferenci odlično će se uklopiti u svaki dom, niz programa, mogućih načina korištenja u zabavne ali i poslovne svrhe učiniti će ga idealnim dodatkom.

Zbog snage koju posjeduje odličan je i za pristupanje gaming aplikacijama putem KODI-ja ili Google App store.

 

blank

 

Isprobajte Tanix TX9PRO TV box koji je lagan, kompaktan, lijepog dizajna te vam omogućuje pregledavanje materijala sa USB-a, lako spajanje na razne uređaje koji prenose vizualne podatke, dolazi sa mogućnošću nadopune memorije od 32GB uz tvrdi disk i port za SD kartice.

 

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment