Tanix TX9PRO TV Box - image eca364b3-a1c6-4415-ae3d-2ed9c7c016a5 on https://smartmall.hr

Tanix TX9PRO TV Box

U kategoriji TV box prijemnika, ovaj uređaj je trenutno jedan od vodećih. Njegov S912 procesor u kobminaciji sa 3GB DD3 memorije čini ga jednim od najbržiš na listi TV box uređaja.

 

Tanix TX9PRO TV box radi na android sustavu te se spajanjem putem kućne Wi-Fi mreže može spojiti sa ostalim pametnim uređajima u vašem domu.

Putem ovog prijenosnika možete pratiti niz IPTV kanala, sadrži mogućnost instalacije dodatnih aplikacija kao što su KODI aplikacije za streaming raznih video sadržaja – filmovi, serije, dokumentarci, crtani filmovi putem stream aplikacija instaliranih na ovaj TV box.

Osim KODI aplikacija ovaj uređaj odlično radi i sa aplikacijama koje se nalaze na Google Store-u.

 

Ovaj uređaj dolazi sa mogućnom integracijom sa drugim uređajima i prikazom materijala sa USB stickova.

Tanix TX9 uređaj možete spojiti na TV, laptop, kućno računalo ali i na projektor putem klasičnog HDMI kabela.

 

Osim klasičnih mogućnosti kućnog TV box-a, spajanjem ovog malog uređaja na vaš tablet i tipkovnicu ili zaslon televizora on vam omogućuje spajanje na vaše servise za pregled elektroničke pošte, pregled PDF dokumenata, te korištenje Office kompleta programa.

 

Tanix TX9PRO TV Box - image Tanix-TX9PRO-TV-Box-android on https://smartmall.hr

 

Ovaj uređaj omogućuje vam odrađivanje posla, zabavu i niz drugih mogućnosti u jednom malom uređaju koji je lako prenosiv.

Ponesite ovaj Tanix TX9 na put kako biste si osigurali zabavu ali i pristup i lako obavljanje poslovnih obaveza na putu.

 

Trenutno najbrži sa nizom mogućih preferenci odlično će se uklopiti u svaki dom, niz programa, mogućih načina korištenja u zabavne ali i poslovne svrhe učiniti će ga idealnim dodatkom.

Zbog snage koju posjeduje odličan je i za pristupanje gaming aplikacijama putem KODI-ja ili Google App store.

 

Tanix TX9PRO TV Box - image Tanix-TX9PRO-TV-Box-android-2 on https://smartmall.hr

 

Isprobajte Tanix TX9PRO TV box koji je lagan, kompaktan, lijepog dizajna te vam omogućuje pregledavanje materijala sa USB-a, lako spajanje na razne uređaje koji prenose vizualne podatke, dolazi sa mogućnošću nadopune memorije od 32GB uz tvrdi disk i port za SD kartice.

 

Rezime
product image
Ukupna ocjena
5 based on 2 votes
Naziv robne marke
Tanix
Ime proizvoda
Tanix TX9PRO TV Box
Cijena
kn 745
Dostupnost proizvoda
Available in Stock

Ostavite komentar