blank

Kao što i sam naziv naše web trgovine kaže, okrenuti smo stalnom napretku, uštedi vremena naših kupaca i inovativnim ponudama. Upravo je ovo jedna od naših novina, inovativna ponuda koja će uštedjeti Vaše vrijeme, a samim time i novac.

O čemu se radi?

Smart Mall je online trgovina koja trenutno u svojoj ponudi ima oko 200 različitih proizvoda, a taj broj se povećava iz dana u dan. Naši dobavljači su najveća europska firma za nabavu vrlo široke lepeze proizvoda koja se također širi iz dana u dan, a stanje njihovog sladišta trenutno broji oko 32 000 različitih proizvoda!

Današnje vrijeme dostupnosti informacija putem interneta nam je omogućilo da vrlo brzo i jednostavno dolazimo do novih dobavljača i proizvoda koji su potrebni našim kupcima.

Dobar dan, imate li možda….? 

Naša ponuda “Dobar dan, imate li možda…?” ide dalje. Ovaj put “ulazite” u trgovinu koja na svojim policama ima 479 različitih sunčanih naočala, preko 1000 različitih parfema i oko 1200 ručnih satova. Imamo li…?

Vjerojatno imamo! Iako možda potrebni proizvod ne možete pronaći u našoj web trgovini, postoji vrlo velika vjerojatnost da ćemo Vam vrlo brzo omogućiti kupnju potrebnog proizvoda.

Na dnu ovog članka nalazi se formular koji trebate ispuniti, a mi ćemo na osnovu toga dati sve sebe da Vam u što kraćem pošaljemo odgovor koji će sadržavati sve potrebne detalje!

Prednosti ove ponude

Ljudi u današnje vrijeme imaju potrebe za raznim proizvodima, ali nemaju vremena posjetiti niti obližnju trgovinu kako bi pronašli i kupili ono što im je potrebno.

Na ovaj način uštedjeti ćete vrijeme i novac. Nećete trebati ići u trgovinu i tamo birati proizvod koji Vam najviše odgovara… mi ćemo ponudu proizvoda donijeti Vama te Vam omogućiti da brzo i jednostavno odaberete koji od ponuđenih proizvoda Vam najviše odgovara.

Koje proizvode nudimo?

  • Ručni satovi (ženski, muški, dječji)
  • Sunčane naočale (muške, ženske, unisex)
  • Parfeme (ženske, muške, unisex)

Ispod se nalazi jednostavni formular kojega trebate ispuniti. Odgovor možete očekivati unutar 24 sata!

[caldera_form id=”CF5aa66d7ca4fb3″]

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment