Sportski sat Aiwatch

Sportski pametni sat Aiwatch

Tražite li moderan muški sat sa pametnim značajkama privlačnog dizajna potražite ovaj Aiwatch sportski sat.

Ovaj sat u sebi ima ugrađen pedometar i štopericu te točan mjerač prijeđenih udaljenosti i potrošnje kalorija.  Vodootporan je te ga možete bez straha nositi prilikom sportskih aktivnosti.

Osim značajki koje ga čine sportskim satom, rekli bismo da je on i idealan dodatak pametnom telefonu za zaposlene muškarce sa ubrzanim tempom.

Ovaj sat ima niz značajki za koje bismo mogli reći da ga čine pametnim komunikacijskim uređajem, svojim Bluetooth 4.0 spajanjem te slanjem obavjesti za niz društvenih mreža kao što su Whats App, Twitter, Skype i Facebook te prijenosu poziva i poruka sa mobilnog uređaja savršen je dodatak za prijenos komunikacije.

Sportski sat Aiwatch

Zaslon je upotpunjen tipkom kojom se upravlja na pritisak što je odlično kako ne bi došlo do nehotičnog pritiska što je moguće sa ekranima osjetljivim na dodir.

Sadrži alarm i kalendar te mogućnost izrade podatkovnih analiza kao i cloud servis što vam omogućuje prijenos i korištenje niza podataka iz vašeg pametnog sportskog Aiwatch sata.

Sat u sebi sadrži Sl-BW03 čip te bateriju 210mAh čiji je procijenjeni vijek trajanja godinu dana. Sat je kompatibilan sa Android i iOS sustavom te njihovim poboljšanim inačicama. Iznimno je lagan i ugodan za nošenje.

Sat sadrži najviši IP67 nivo vodonepropusnosti koji ga čini jednim od najotpornijih pametnih satova na tržištu.

U stanju mirovanja može biti 8 mjeseci, ukoliko uključite štedni način rada raditi će preko dvanaest mjeseci.

Želite li sat koji je sportski no nije nezgrapan i neprivlačan te ga je moguće nositi svaki dan, upravo je ovaj Aiwatch za vas.

Zbog svojih proširenih mogućnosti koje se proširuju društvenim mrežama, podatkovnim mogućnostima, pozivima itd odličan je dodatak za odgovaranje na poslovne obaveze, upite i sve obaveze ubrzanog ritma.

Potražite Aiwatch pametni sportski sat i upotpunite svoju kolekciju pametnih uređaja ovim neodoljivim dodatkom!

 

5/5 (1 Review)

Leave a comment