blank

Sportski pametni sat EX 18

Tražite li pametni sportski sat u srednjem cjenovnom rangu, dobrog i kvalitetnog dizajna te visokih preferenci potražite sportski pametni sat EX 18 koji se ističe među pametnim sportskim satovima srednje cijene.

Ugodne, dobro dizajnirane narukvice te velikog LCD ekrana dizajniran je tako da ga vole i muškarci i žene.

Upravo ovaj pametni uređaj uistinu je sportski sat, sadrži cijeli niz preferenci i mogućnosti koje su namijenjene upravo osobama koje se bave sportom.

Ovaj pametni sat vodootporan je i pogodan za ronioce te je siguran pri zaronu do 50 metara dubine.

pametni telefon EX 18

 

Osim što je vodootporan u punom smislu riječi, dobar je dodatak i za trekkere, trkače, planinare budući da točno mjeri prijeđene udaljenosti u kilometrima.

Sat je vodootporan, a veliki LCD ekran posebno je prilagođen vanjskim uvjetima, raznim vremenskim uvjetima i temperaturama te mogućim udarcima, a posebno je otporan na sunčevu svjetlost. Ekran je izrađen od kristalnog mineralnog stakla upotpunjen okvirom od nehrđajućeg čelika.

Osim kvalitetnog mjerača kilometara, visokog stupnja vodootpornosti sadrži i standardne postavke kao što su pedometar i brojač kalorija.

Sakupljanjem svih ovih podataka sat ima mogućnost izrade tablica na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj ili godišnjoj bazi te će vam predočiti vašu aktivnost, potrošnju kalorija što će vam biti idealno za praćenje vašeg napretka.

Mogućnost spajanja putem Bluetooth 4.0 koji omogućuje prijenos obavijesti o pozivima i SMS porukama sa pametnog telefona ali i podsjetnike, alarm  te prijenos obavijesti o pozivima.

Sportski pametni sat EX18 sadrži OSte je kompatibilan sa Android 4.3 i iOS 7.0 sustavima ali i višim, novim updateovima.

pametni telefon EX 18

Baterija ima kapacitet od 8 760 radnih sati što je istovjetno jednoj godini rada.

Želite li lijepo dizajniran i kvalitetan, točan i precizan pametni sportski sat, potražite EX 18 sat koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

EX 18 sportski pametni sat odlično će upotpuniti vašu sportsku rutinu ali i vaš modni odabir.

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment