apartman

Svi smo svjedoci razvoja turizma u Hrvatskoj kroz posljednjih nekoliko godina, no svjedoci smo u isto vrijeme i velikog porasta konkurencije među privatnim iznajmljivačima. Baš iz razloga velike konkurencije svi iznajmljivači traže načine kako da se upravo oni istaknu i kako da dođu do, ne nužno velikog broja gostiju, koliko do kvalitetnih gostiju koji će  dugo ostati u apartmanu, neće napraviti štetu i veliki nered… a idealno bi bilo ako bi se upravo ti kvalitetni gosti vratili i sljedeću sezonu, zar ne?

Velike europske agencije provodila su istraživanja među turistima raznih dobnih uzrasta, raznolike kupovne moći, životne dobi te životnih navika. Rezultat anketa koje su provedene zapravo je vrlo logičan:

  • Gosti koji se najviše zadržavaju na odmoru (10+ dana) stariji su od 39 godina
  • Na putovanje vode u prosjeku 4 člana obitelji (prijatelja)
  • Žele što više mogućnosti za aktivnim turizmom
  • OD DOMAĆINA OČEKUJU OPREMLJENOST OBJEKTA KOJA OMOGUĆUJE NORMALNU SVAKODNEVNICU NA KOJU SU NAVIKLI

Top 5 proizvoda koje bi trebao imati svaki smještajni objekt

      1. Toplomjer & Tlakomjer

Gosti u zrelijim godinama su definitivno najbolji gosti, s tim će se složiti svi iznajmljivači. No, takvi gosti češće mogu imati problema sa ljetnim vrućinama, mogu osjećati slabost od putovanja ili nakon obilaska grada… nemojte dozvoliti ni sebi ni njima da ih zbog toga hvata panika i da moraju ići doktoru. Omogućite im osnovne uređaje koji će spriječiti paniku unesrećenog gosta i njegovih najbližih.

TLAKOMJERI: Uređaje za mjerenje tjelesne temperature možete razgledati klikom na ovaj link

TOPLOMJERI: Uređaje za mjerenje krvnog tlaka možete razgledati klikom na ovaj link

       2. Oprema za kuhinju koja će gostima povećati udobnost boravka.

Gosti koji se u Vašoj smještajnoj jedinici zadržavaju nekoliko dana vjerojatno neće imati potrebu za ovim uređajima, no gosti koji su kod Vas 7 ili više dana, sigurno će poželjeti popiti čaj, kavu, pripremiti doručak ili pripremiti romantičnu večeru za sebe i svog partnera.

Ukoliko su Vaši gosti roditelji sa malom djecom, taj slučaj će biti puno češći.

Evo nekoliko stvari koje bi svakako trebali imati u svojoj kuhinji:

Imate goste iz Velike Britanije (Engleze), a nemate njihov omiljeni uređaj koji im služi za neizostavnu pripremu čaja? Velika je vjerojatnost da Vam se ti gosti više neće vratiti.

Vaši gosti zasigurno će u nekom trenutku vrućeg ljetnog dana poželjeti popiti osvježavajuće piće… nemojte im uskratiti tu mogućnost!

Vaš apartman ima terasu i prekrasan pogled na grad ili još bolje na more, a nema aparat za kavu? Gosti vjerojatno ovaj nedostatak previše zamjeriti, ali samo zamislite njihovo oduševljenje kada u prekrasno ljetno jutro osim sunca i pogleda na more ugledaju i aparat za kavu! Zadovoljstvo gosta bit će u velikom porastu, garantiramo.

Ostale uređaje iz naše ponude za opremanje kuhinje možete razgledati na ovom linku

          3.  Proizvodi za opuštanje

Ovo nije kategorija koju će od Vas gost očekivati, ali ga ovim sitnicama možete više nego ugodno iznenaditi. Turisti često imaju vrlo uzbudljiv i dan ispunjen dugim šetnjama i obilaskom grada, neki u moru provedu cijeli dan… te nakon toga znaju biti vrlo iscrpljeni. Omogućite svojim gostima da se nakon takvog dana što udobnije smjeste u Vašu smještajnu jedinicu te da taj lijepi dan završe ugodnim opuštanjem.

Ovdje možete pogledati našu kategoriju “Wellness & Opuštanje“. Možda Vam zapne za oko neki od proizvoda koji bi mogli omogućiti Vašem gostu što udobniji boravak!

           4. Mirisi i osvježivači zraka

Ljetne vrućine znaju izazvati neugodne mirise, a Vi ne smijete dopustiti da Vaša smještajna jedinica zaudara na bilo koji neugodan miris. Donosimo Vam 2 proizvoda koji će Vam uvelike pomoći u borbi s tim problemom.

U tekstu smo Već spomenuli da Vaši gosti veći dio svog dana ipak provode van smještajne jedinice te da se u istu vraćaju iscrpljeni i željni potpunog odmora. Nemojte dopustiti da se gosti vrate u apartman koji ne miriše ugodno! Opremite svoj apartman automatskim osviježivačem zraka koji će raditi svoj posao dok su gosti vani i na taj im način omogućiti najljepši mogući miris kada se vrate u apartman.

Mislimo da na moć raspršivača arome ne treba trošiti riječi. Svi znamo kako ugodan i romantičan ambijent mogu stvoriti.

            5. Nešto za Vas Pomoćnici u čišćenju

Vjerojatno bi se 90% i više iznajmljivača privatnog smještaja složili u tom da je čišćenje apartmana zapravo najteži najzamorniji posao u tom business-u. Danas postoji veliki izbor automatskih čistača koji će Vam uštediti vrijeme i novac.

Ovdje možete pregledati našu kategoriju “Čišćenje & Održavanje” u kojoj možete pronaći veliki izbor najmodernijih uređaja za čišćenje.

 

I za kraj, ukoliko želite kupiti 5 ili više proizvoda u našoj web trgovini imamo ponudu koja će Vas ostaviti bez teksta! Javite nam se na e-mail [email protected] , a mi ćemo Vam napraviti personaliziranu ponudu u kojoj možete očekivati popust od 20-70% u odnosu na standardne cijene koje ste mogli vidjeti. Više o tom možete pročitati ovdje!

 

 

 

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment