najbolji aparati za čišćenje

5 najboljih uređaja za čišćenje doma

Čišćenje je nešto što svatko doživljava drugačije. Netko voli čistiti, netko ne. Netko čisti svakodnevno, netko jednom tjedno. Ono što je svima zajedničko je činjenica da postaje dani kad nemamo vremena čistito i dani kada smo jednostavno lijeni. Te dane pomislimo „Oh, kako bi bilo lijepo da to netko učini za nas!“. No, što da netko zaista i može?

Robot za pranje prozora – Rumbot Window

Pranje prozora jedan je od kućanskih poslova koje zaista rijetko tko voli. Ako ste niža osoba, netko koga lako bole ruke, netko tko želi čuvati zglobove ili pak jednostavno imate previše velikih staklenih površina u kući (vrata od tuša, vrata od balkona, veliki i prostrani prozori), definitivno biste trebali razmotriti kupovinu Rumbot Window robota.

On je praktično rješenje gore navedenih problema, a osim što je idealan za čišćenje prozora (za što je, kao što mu samo ime kaže, profesionalac), Rumbot se može koristiti i za pločice, staklene stolove i delikatne podove.

On funkcionira po nizu interesantnih funkcija, a čišćenje se temelji na dva rotacijska sustava koja koriste mikrovlakna za maksimalan učinak. Robot prijanja za staklene površine te se uz izmjeničnu rotaciju sustava miče horizontalno i vertikalno. Dolazi sa daljinskim upravljačem koji vam nudi nekoliko različitih funkcija koje možete personalizirati. Ukoliko ste osoba od povjerenja, automatski način koji dolazi sa proizvodom sasvim je dovoljan.

Ne morate se bojati da će proizvod pasti ili preći neki rub gdje će se prevrnuti jer je u isti ugrađen poseban algoritam koji detektira rubove i pomaže botu da se zarotira tako da bude 100% siguran. Sigurnosti doprinosi i vakuumski motor koji pri dodiru s površinom stvara podtlak između sredine rotacijskih dijelova i prozora te tako omogućava sigurno kretanje bez odvajanja.

Brzina čišćenja ovog proizvoda jest 2.5 minute za metar kvadratni, što je i više nego odlično. Ne morate se brinuti za potrošnju baterija s obzirom da stroj dolazi s AC kablom i produžnim DC kablom pa možete biti sigurni da ćete ga moći uključiti u struju da radi svoj posao na dulje vrijeme!

VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU MOŽETE PREGLEDATI KLIKOM OVDJE

Robot usisavač s brisačem i spremnikom za vodu – Excellence 5040

Usisavači su često nepraktični za korištenje. Veliki su, glasni, zauzimaju prostor, ponekad čak i ostavljaju neugodan miris. Iz tog razloga, kreiran je Excellence 5040 robot usisavač.

Ovaj mali genijalac ima veliku moć usisavanja zbog svoje moćne turbine, dok vi njime upravljate putem LCD ekrana i daljinskog upravljača.

Osim što usisava, on briše i riba, i to na 5 različitih načina: automatski, rubno, kroz prostoriju, spiralno i unatrag. Sve to Excellence čini u nevjerojatno tihom načinu rada (manje od 64 db), a samostalno može čistiti i po 2 sata.

Ako ste zauzeti i imate malo vremena u svakodnevnom životu, ovaj usisavač možete isprogramirati za svih 7 dana u tjednu, ovisno o tome kada ste kod kuće, kada spavate, kad imate goste… On čini što god mu vi kažete.

Stroj radi na punjivu litijsku bateriju, a njen iznos u energiji je 2200mAh. Puni se brzo, svega 3-4 sata je dovoljno da bude spreman za jedno dubinsko čišćenje!

Za razliku od robota usisavača, ovaj model ne samo da registrira rubove i prepreke već je u stanju registrirati i potencijalni pad te se zaustaviti kako bi se osigurao.

Dolazi u paketu sa 2 bočne četke, ali dobit ćete i 2 rezervne kako biste ih mogli zamijeniti kad su glavne četke u pranju (u slučajevima kada stroj recimo dođe u doticaj sa nekom ljepljivom tekućinom ili nečim što je obojalo četke). Spremnik za vodu od 300ml omogućuje jako detaljno čišćenje svih tvrdokornih naslaga koje stroj registrira.

Jedna od najpopularnijih funkcija ovog robot jest da se on sam vraća u svoju postaju za punjenje jednom kad je gotov s čišćenjem i tako vam olakšava posao te smanjuje brige.

VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU MOŽETE PREGLEDATI KLIKOM OVDJE

Ciklonski ručni usisavač – Cecoclean PowerHand Wet 5067

Ručni usisavači na tržištu su već dugo vremena, zašto je ovaj drukčiji? Cecoclean PowerHand Wet uređaj je koji koristi ciklonsku tehnologiju i može usisavati i krutine i tekućine!

Ovaj proizvod izuzetno je praktičan zbog svog ergonomskog dizajna, a prvenstveno tu pričamo o tome da je proizvod lagan, višenamjenski i bez kablova! Dobro ste čuli, ne morate paziti gdje stajete!

Ogromna usisna snaga od 5-6 kPa začuđujuća je za uređaj sa ovako tihim načinom rada (<72 dB). Mirno i tiho čišćenje eliminira dlake od ljubimaca, krutine, tekućine, mrvice, prašinu i sl.

Pri svakom čišćenju na raspolaganju vam je spremnik od 500 ml. Nakon čišćenja možete jednostavno otvoriti poklopac i nagnuti ručni usisavač. Unutarnji materijal napravljen je tako da sve klizi sa njega i rijetko ćete morati sami očistiti unutrašnjost.

Ovaj proizvod dolazi sa 3 dodatka: dodatkom za tekućine, kutove i namještaj, a njihova je svrha da vam PowerHand maksimalno olakša čišćenje.

Baterija od 2200mAh radi 24 minute, a punjenje traje okvirno 4-5 sata. S proizvodom ćete dobiti i punjač te bazu za punjenje koja ima svoj sustav za pričvršćivanje na zid.

VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU MOŽETE PREGLEDATI KLIKOM OVDJE

Usisavač bez vrećice – Samsung 223300

Ako ste jedna od onih osoba koja uvijek zaboravi kupiti vrećice za usisavanje ili ih pak zaboravi mijenjati/staviti, vjerojatno znate kako izgleda kad s regularnim usisavačem „usisavate“ bez vrećice. Čišćenje koje dolazi nakon toga gore je od onog kojeg ste ručno mogli obaviti bez usisavača.

Samsung je stoga kreirao usisavač bez vrećice, proizvod koji štedi vaše novce, ali i vaše vrijeme. Poseban način filtriranja po kojem usisavač radi optimiziran je za maksimalnu učinkovitost: prašina se odvaja od zraka i sprema u posebni spremnik.

blank

Količina zapremnine od 1,3 L te jačina zvuka od 80dB neke su od karakteristika kakvima se rijetko koji usisavač može pohvaliti u kombinaciji.

Ovaj usisavač s cilindrom pogodan je za čišćenje tepiha i tla, a posebice je koristan onima s alergijama koji imaju problem u dodiru s prašinom.

Usisavač ima duljinu kabela od 7 m, a domet mu je 10 m kad zbrojimo i duljinu samog usisavača. Suho čišćenje najpogodnije je za čišćenje tvrdih podova, a težina od 4,5 kg neće predstavljati veliku prepreku u dnevnom korištenju.

VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU MOŽETE PREGLEDATI KLIKOM OVDJE

Parni čistač Tristar SR5240

Parni čistači poznati su kućanski aparati zbog svoje široke uporabe. Čišćenje pod tlakom daleko je najbolja opcija za skidanje tvrdokornih naslaga s pločica, čišćenje tvrdoglavih mrlja i onih fleka koje se godinama drže.

Termodinamički zakoni u ovom slučaju idu u korist Tristarovom modelu koji čisti pod visokim tlakom, a ipak je praktičan (koliko god to nevjetojatno zvučalo).

Dizajn ovog proizvoda napravljen je tako da olakša korištenje istog te zato ima fleksibilno crijevo, gumeni gumb, šalicu za mjerenje vode i poklopac koji ima sigurnosni mehanizam kako biste se zaštitili od nezgode.
blank
Ono što je jako bitno, a često se z
apostavlja kod ovakvih proizvoda, jest da imaju kućište od kvalitetnog materijala koji će biti otporan na toplinu te će izdržati temperaturu i pritisak dugi niz godina.

Snaga od 900/1050 W omougućuje rad pod tlakom od čak 3 bara, stoga svakako budite oprezni kamo ga usmjeravate!

On dolazi sa nekoliko različitih nastavaka i oblika te je zbog toga izuzetno koristan u raznim varijantama, ali i praktičan za korištenje zbog dodataka (lijevak, mjerica) s kojima dolazi!

Indikatori o temperaturi na stranama su jako bitni, pogotovo za one koji se prvi put koriste sličnim proizvodima i moraju biti posebno oprezni te ipak trebaju malu pomoć pri korištenju.

VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU MOŽETE PREGLEDATI KLIKOM OVDJE

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment