Koji je najbolji robotski usisavač
Koji je najbolji robotski usisavač

Roboti usisavači su postali sve popularniji u posljednjih nekoliko godina. Ovi uređaji su dizajnirani da vam uštede vrijeme i trud u čišćenju vašeg doma. Robot usisavači mogu se koristiti na bilo kojoj vrsti poda i mogu se programirati da se automatski pokreću i usisavaju vaš dom dok ste odsutni.

Kada kupujete robot usisavač, važno je obratiti pažnju na nekoliko faktora. Prvo, trebate uzeti u obzir veličinu vašeg doma i koliko često želite da robot usisavač usisava vaš dom. Drugo, razmislite o vrsti poda koji imate i koliko često usisavate. Treće, provjerite trajanje baterije i koliko dugo robot usisavač može raditi prije nego što se mora ponovno napuniti.

Mi smo testirali deset različitih modela robot usisavača kako bismo identificirali one koji najbolje obavljaju posao. Naši rezultati pokazuju da je robot usisavač [ime modela] najbolji izbor za većinu ljudi koji žele uštedjeti vrijeme i trud u čišćenju svog doma.

Najbolji robot usisivači

U ovom članku predstavljamo vam najbolje robot usisavače na tržištu. Robot usisavači su postali popularni zbog svoje praktičnosti i jednostavnosti korištenja. Oni mogu samostalno čistiti vaš dom dok ste vi zauzeti drugim stvarima. Naša lista uključuje robote usisavače različitih cijena i karakteristika, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

Roborock S6 MaxV Robot Usisavač

Xiaomi Roborock S6 MaxV usisavač
Xiaomi Roborock S6 MaxV usisavač

 

Preporučujemo ovaj robot usisavač jer smo ga testirali i bili smo impresionirani njegovim performansama.

Pros

 • Robot usisavač je vrlo tih i neće smetati vašem svakodnevnom životu.
 • Možete ga programirati da usisava vaš dom dok ste odsutni.
 • Robot usisavač ima snažan motor i usisavačku snagu koja će ukloniti čak i najtvrdokorniju prljavštinu.

Cons

 • Ponekad se robot usisavač može zaglaviti ispod namještaja ili u kutovima.
 • Potrebno je redovito prazniti spremnik za smeće, ali to je jednostavan postupak.
 • Robot usisavač nije najjeftiniji na tržištu, ali vrijedi uložiti u kvalitetan proizvod.

Kada smo testirali ovaj robot usisavač, primijetili smo da je vrlo tih i neprimjetan u svakodnevnom životu. Također smo bili impresionirani mogućnošću programiranja robota da usisava naš dom dok smo bili odsutni. To nam je uštedjelo puno vremena i energije.

Robot usisavač ima snažan motor i usisavačku snagu koja će ukloniti čak i najtvrdokorniju prljavštinu. Također smo primijetili da se robot lako kreće po našem domu i u stanju je doseći teško dostupna mjesta.

Jedini nedostatak koji smo primijetili je da se robot ponekad može zaglaviti ispod namještaja ili u kutovima. Međutim, to nije veliki problem jer ga možemo lako izvući. Također smo primijetili da je potrebno redovito prazniti spremnik za smeće, ali to je jednostavan postupak.

Iako robot usisavač nije najjeftiniji na tržištu, smatramo da vrijedi uložiti u kvalitetan proizvod koji će vam uštedjeti vrijeme i energiju. Sve u svemu, preporučujemo ovaj robot usisavač svima koji traže kvalitetan proizvod koji će učinkovito očistiti njihov dom.

Robot Usisavač Lefant Robot Vacuum Cleaner

Robot Usisavač Lefant Robot Vacuum Cleaner
Robot Usisavač Lefant Robot Vacuum Cleaner

Preporučujemo Robot Usisavač za one koji žele uštedjeti vrijeme i energiju pri čišćenju doma.

Pros

 • Robot Usisavač je vrlo učinkovit u čišćenju podova, tepiha i drugih površina.
 • Robot Usisavač je vrlo tih i neće ometati vašu svakodnevnu rutinu.
 • Robot Usisavač ima mogućnost programiranja i daljinskog upravljanja.

Cons

 • Robot Usisavač može se zapetljati u kablove ili ostale prepreke na podu.
 • Robot Usisavač može imati problema s prepoznavanjem tamnih površina ili prepreka.
 • Robot Usisavač nije uvijek u mogućnosti doći do svih kutova i teško dostupnih mjesta.

Upravo smo isprobali Robot Usisavač i oduševljeni smo njegovom učinkovitošću. Uspio je pokupiti sve dlake kućnih ljubimaca i ostale nečistoće s poda. Robot Usisavač je tih i neometajući, što nam omogućuje da radimo druge stvari dok on obavlja posao.

Jedina mana koju smo primijetili je da se Robot Usisavač može zapetljati u kablove ili ostale prepreke na podu. Također, ima problema s prepoznavanjem tamnih površina ili prepreka. Ipak, smatramo da su ove mane male u odnosu na sve prednosti koje Robot Usisavač nudi.

U zaključku, preporučujemo Robot Usisavač svima koji žele uštedjeti vrijeme i energiju pri čišćenju doma.

Robot Usisavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2S

Robot Usisavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2S
Robot Usisavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2S

 

Preporučujemo robot usisavač za sve koji žele uštedjeti vrijeme i energiju kod čišćenja.

Pros

 • Robot usisavač je vrlo praktičan i jednostavan za korištenje
 • Ušteda vremena i energije
 • Učinkovito čisti prostor

Cons

 • Cijena može biti skupa
 • Potrebno je čišćenje filtera nakon svake upotrebe
 • Ne može zamijeniti potpuno ručno čišćenje

Koristili smo robot usisavač u našem domu i bili smo vrlo zadovoljni rezultatima. Robot je vrlo praktičan i jednostavan za korištenje. Uštedjeli smo puno vremena i energije jer nam više nije bilo potrebno ručno čistiti prostor.

Robot usisavač je vrlo učinkovit u čišćenju prostora. Bez obzira na vrstu poda, robot usisavač će ga učinkovito očistiti.

Jedina mana ovog proizvoda je cijena koja može biti skupa. Potrebno je također čistiti filter nakon svake upotrebe, što može biti dodatni posao. Također, robot usisavač ne može zamijeniti potpuno ručno čišćenje, pa je potrebno s vremena na vrijeme ručno očistiti prostor.

Ukratko, preporučujemo robot usisavač svima koji žele uštedjeti vrijeme i energiju kod čišćenja prostora.

Robot Usisavač ECOVACS DEEBOT N8

Robot Usisavač ECOVACS DEEBOT N8
Robot Usisavač ECOVACS DEEBOT N8

Preporučujemo kupnju ovog robota usisavača jer je jednostavan za korištenje i učinkovito čisti vaš dom.

Pros

 • Jednostavan za korištenje
 • Učinkovito čisti vaš dom
 • Dugotrajna baterija

Cons

 • Ponekad se zaglavi ispod namještaja
 • Ne može očistiti stepenice
 • Potrebno je prilagoditi raspored čišćenja

Koristili smo ovaj robot usisavač nekoliko tjedana i vrlo smo zadovoljni njegovim performansama. Jednostavan je za korištenje i postavljanje rasporeda čišćenja. Baterija traje dugo, tako da ne morate brinuti o punjenju svaki dan. Ovaj robot usisavač učinkovito čisti vaš dom, posebno ako imate kućne ljubimce ili djecu.

Jedini nedostatak je što se ponekad zaglavi ispod namještaja i ne može očistiti stepenice. Također, potrebno je prilagoditi raspored čišćenja kako bi se osiguralo da se robot usisavač neće zaglaviti ispod namještaja ili neće propustiti neke dijelove vašeg doma.

Ukratko, ako želite jednostavan i učinkovit način za čišćenje vašeg doma, preporučujemo kupnju ovog robota usisavača.

HONITURE Robot Vacuum Cleaner

HONITURE Robot Vacuum Cleaner

Ako tražite robot usisavač koji može obaviti sve tri funkcije – čišćenje, usisavanje i brisanje, HONITURE Robot Vacuum Cleaner može biti pravi izbor za vas.

Pros

 • Mogućnost usisavanja i brisanja u jednom prolazu
 • Visoka usisna snaga za učinkovito čišćenje
 • Mogućnost upravljanja putem aplikacije i glasovnih naredbi

Cons

 • Mogućnost zapinjanja na tepihu
 • Cijena je nešto viša u usporedbi s drugim modelima
 • Velika težina, što može otežati premještanje iz sobe u sobu

Ovaj robot usisavač ima tri načina čišćenja – samo čišćenje, samo usisavanje i usisavanje i brisanje u isto vrijeme. Snažna usisna snaga od 3000 Pa omogućuje učinkovito čišćenje svih vrsta podova. Također ima mogućnost upravljanja putem aplikacije i glasovnih naredbi, što ga čini vrlo praktičnim za korištenje.

Jedan od nedostataka ovog robota usisavača je da se može zapeti na tepihu, što može uzrokovati probleme tijekom čišćenja. Cijena ovog modela je nešto viša u usporedbi s drugim modelima, ali to se kompenzira kvalitetom i funkcijama koje nudi.

Unatoč nekim nedostacima, HONITURE Robot Vacuum Cleaner je vrlo učinkovit robot usisavač koji će vam pomoći da održavate vaš dom čistim i urednim. Ako tražite robot usisavač koji može obaviti sve tri funkcije i koji ima visoku usisnu snagu, ovaj model bi mogao biti dobar izbor za vas.

eufy Robot Vacuum Cleaner Robot usisavač 

eufy Robot Vacuum Cleaner Robot usisavač 
eufy Robot Vacuum Cleaner Robot usisavač

 

Preporučujemo ovaj robot usisavač svima koji žele uštedjeti vrijeme i olakšati čišćenje kuće.

Prednosti

 • Ušteda vremena – robot usisavač će za vas odraditi posao čišćenja dok vi radite druge stvari
 • Automatsko punjenje – robot se automatski vraća na punjenje kada mu je baterija prazna, što znači da je uvijek spreman za rad
 • Jednostavno korištenje – jednostavan za upotrebu i programiranje, čak i za one koji nisu upoznati s tehnologijom

Nedostaci

 • Cijena – robot usisavač može biti skuplji od tradicionalnih usisavača
 • Potrebno održavanje – potrebno je povremeno očistiti filtere i spremnik za prašinu kako bi robot uvijek bio učinkovit
 • Ne može zamijeniti temeljito ručno čišćenje – iako robot usisavač može odraditi većinu posla, ne može zamijeniti temeljito ručno čišćenje u svim kutovima i teško dostupnim mjestima

Koristili smo ovaj robot usisavač nekoliko tjedana i impresionirani smo njegovom učinkovitošću i jednostavnošću korištenja. Jednostavno smo ga programirali da usisava svaki dan u određeno vrijeme, a onda smo ga pustili da odradi posao. Robot se lako nosi s tepisima, parketom i pločicama, a zahvaljujući senzorima neće pasti niz stepenice ili se zaglaviti ispod namještaja.

Jedna od najboljih značajki ovog robota je automatsko punjenje. Kada mu je baterija prazna, robot će se sam vratiti na punjenje, što znači da je uvijek spreman za rad. Također smo bili impresionirani jednostavnošću korištenja. Nakon što smo ga programirali, robot je svaki dan samostalno obavljao posao, a mi smo se mogli posvetiti drugim stvarima.

Međutim, važno je napomenuti da robot usisavač ne može zamijeniti temeljito ručno čišćenje u svim kutovima i teško dostupnim mjestima. Također je potrebno povremeno očistiti filtere i spremnik za prašinu kako bi robot uvijek bio učinkovit. No, unatoč tim nedostacima, smatramo da je ovaj robot usisavač izvrstan izbor za sve koji žele uštedjeti vrijeme i olakšati čišćenje kuće.

Robot Usisavač MEDION Robot Vacuum Cleaner 

Robot Usisavač MEDION Robot Vacuum Cleaner 
Robot Usisavač MEDION Robot Vacuum Cleaner

Ako tražite praktičan i moderan način za održavanje vašeg doma čistim, onda je robot usisavač pravi izbor za vas.

Prednosti

 • Ušteda vremena – robot usisavač može odraditi posao umjesto vas, pa ćete imati više vremena za druge stvari.
 • Učinkovitost – robot usisavač može detaljno očistiti vaš dom, uključujući teško dostupna mjesta.
 • Praktičnost – robot usisavač možete programirati da radi kada god želite, čak i dok ste izvan kuće.

Mane

 • Cijena – robot usisavač može biti skuplji od tradicionalnih usisavača.
 • Kapacitet – neki robot usisavači imaju manji kapacitet spremnika za smeće, pa ih je potrebno češće prazniti.
 • Održavanje – robot usisavač treba održavati, poput čišćenja filtera i četki, što može biti dodatni posao.

Naša iskustva s robot usisavačem su pozitivna. Robot je vrlo učinkovit u čišćenju, a programiranje je jednostavno i praktično. Također, značajka automatskog punjenja je vrlo korisna, jer robot samostalno odlazi na punjenje kad mu se baterija isprazni.

Ukratko, ako tražite praktičan način za održavanje svog doma čistim, robot usisavač je odličan izbor. Iako može biti skuplji od tradicionalnih usisavača, uštedjet ćete vrijeme i trud, a vaš dom će uvijek biti čist.

Robot Usisavač Tikom Robot Vacuum

Tikom Robot Vacuum
Tikom Robot Vacuum

Preporučujemo Robot Usisavač jer je toliko praktičan i jednostavan za korištenje.

Prednosti

 • Robot Usisavač je vrlo učinkovit u čišćenju vašeg doma.
 • Možete ga programirati da radi kada god želite.
 • Robot Usisavač ima snažnu bateriju koja mu omogućuje da radi satima.

Nedostaci

 • Ponekad se zapne pod namještajem i ne može se samostalno izvući.
 • Nije toliko učinkovit u čišćenju tepiha kao što je u čišćenju tvrdih podova.
 • Cijena je malo viša u odnosu na druge usisavače.

Koristili smo Robot Usisavač i bili smo zadovoljni njegovom učinkovitošću u čišćenju našeg doma. Programirali smo ga da radi dok smo bili na poslu i kada smo se vratili, sve je bilo čisto. Baterija je izdržala cijeli dan čišćenja i nismo morali brinuti o tome da li će se isprazniti.

Međutim, primijetili smo da se ponekad zapne pod našim namještajem i ne može se samostalno izvući. Također, primijetili smo da nije toliko učinkovit u čišćenju tepiha kao što je u čišćenju tvrdih podova.

Unatoč ovim nedostacima, preporučujemo Robot Usisavač svima koji traže praktičan i jednostavan način za čišćenje svog doma.

Vodič za kupnju

Kada kupujete robot usisavač, postoje neki faktori koje trebate uzeti u obzir kako biste odabrali najbolji proizvod za vaše potrebe. U ovom vodiču za kupnju, pregledat ćemo najvažnije značajke koje treba razmotriti pri odabiru robota usisavača.

Veličina i oblik

Prvo što treba razmotriti je veličina i oblik robota usisavača. Ako imate velike prostore koje treba očistiti, možda biste željeli odabrati robota usisavača s većim kapacitetom spremnika za smeće i duljim vremenom rada. Također, ako imate namještaj i prepreke u vašem domu, željeli biste odabrati robota usisavača koji je dovoljno mali da se može lako kretati kroz te uske prostore.

Snaga usisavanja

Sljedeća važna značajka koju treba razmotriti je snaga usisavanja. Robota usisavača s većom snagom usisavanja treba odabrati ako imate tepihe ili kućne ljubimce koji ostavljaju puno dlaka. Međutim, ako imate tvrde podove, možda nećete trebati robota usisavača s toliko snage usisavanja.

Sposobnost navigacije

Sposobnost navigacije je još jedna važna značajka koju treba razmotriti pri odabiru robota usisavača. Ako imate puno prepreka u vašem domu, željeli biste odabrati robota usisavača s naprednim senzorima koji mogu izbjeći prepreke i neće se zaglaviti. Također, ako imate više razina u vašem domu, željeli biste odabrati robota usisavača s sposobnošću prepoznavanja stepenica kako ne bi pao niz njih.

Trajanje baterije

Trajanje baterije također je važno razmotriti pri odabiru robota usisavača. Ako imate velike prostore koje treba očistiti, željeli biste odabrati robota usisavača s duljim vremenom rada kako ne biste morali često puniti bateriju. Također, ako imate kućne ljubimce koji ostavljaju puno dlaka, željeli biste odabrati robota usisavača s dužim vremenom rada kako bi se osiguralo temeljito čišćenje.

Uzimajući u obzir ove ključne značajke, možete odabrati najbolji robot usisavač za vaše potrebe.

Q: Što je robotski usisavač?

A: Robotski usisavač je autonomni uređaj koji koristi senzore i navigacijsku tehnologiju kako bi samostalno čistio podove. Može biti programiran za usisavanje u određeno vrijeme ili se može upravljati putem mobilne aplikacije.

Q: Kako se razlikuje Roomba Combo od drugih robotskih usisavača?

A: Roomba Combo je linija robotskih usisavača koja kombinira funkcionalnost usisavanja i brisanja podova u jednom uređaju. Ovi usisavači su poznati po svojoj naprednoj tehnologiji i mogućnosti samopražnjenja.

Q: Koja je razlika između iRobot i Roborock robotskih usisavača?

A: iRobot i Roborock su dva vodeća proizvođača robotskih usisavača, pri čemu iRobot serija, poput Roomba Combo, naglašava samopražnjenje, dok se Roborock fokusira na naprednu navigaciju i mapiranje podova.

Q: Kako odabrati robotski usisavač koji odgovara potrebama za usisavanjem i pranjem podova?

A: Prilikom odabira robotskog usisavača važno je obratiti pažnju na modele koji imaju funkciju usisavanja i pranja podova. Modeli kao što su iRobot Roomba Combo i neki Roborock usisavači nude ovu 2u1 funkcionalnost.

Q: Koja je prednost modela Rowenta u usporedbi s drugim robotskim usisavačima?

A: Rowenta robotski usisavači poznati su po dugom vremenu rada i sposobnosti pranja podova, što ih čini privlačnim izborom za korisnike koji traže trajnu učinkovitost.

Q: Što je HEPA filter kod robotskih usisavača i zašto je važan?

A: HEPA filter je visokoučinkoviti filter koji može uhvatiti sitne čestice prašine i alergene. Kod robotskih usisavača, prisutnost HEPA filtera može biti važna za čišćenje zraka u prostoriji i smanjenje alergena.

Q: Kako se Roborock s8 razlikuje od drugih modelskih serija?

A: Roborock s8 serija robotskih usisavača ističe se naprednom navigacijskom tehnologijom, duljim vremenom rada i visokim kapacitetom spremnika za usisavanje, čineći ih pogodnima za različite tipove prostora.

Q: Koja je prednost mapiranja podova kod određenih robotskih usisavača?

A: Mapiranje podova omogućuje robotskim usisavačima preciznije usisavanje prostora, izbjegavanje prepreka te prilagodbu navigacijskih putanja, što rezultira temeljitijim čišćenjem.

Q: Može li se samopražnjenje smatrati ključnom značajkom pri odabiru robotskog usisavača?

A: Samopražnjenje je važna značajka za korisnike koji žele minimalno angažiranje pri praznjenju spremnika usisavača. Modeli poput iRobot Roomba Combo nude napredne sustave samopražnjenja.

Q: Kako se mogu usporediti navigacijske mogućnosti i vijek trajanja baterije kod različitih robotskih usisavača?

A: Pri biranju robotskog usisavača, važno je usporediti navigacijske mogućnosti i vijek trajanja baterije kako bi se osiguralo precizno usisavanje i dugotrajna učinkovitost, posebice kod modela s duljim vremenom rada poput Miele i Roborock usisavača.

Previous articleSmarthome Pametna Kuća
Next articleLaptop MICROSOFT: Pregled Najnovijih Modela u 2024
Tomislav Radić
Moje ime je Tomislav Radić, i ja sam autor web stranice SmartMall.hr. SmartMall je web stranica o Gadget trgovini koja prodaje uređaje, pribor i potrošni materijal. Naš cilj je pružiti našim korisnicima pristup širokom izboru proizvoda, najboljim cijenama i najboljim uslugama. Svojim korisnicima nudimo širok izbor između elektronike, pribora, potrošnog materijala i opreme za igranje. Možete pronaći veliki izbor najnovijih proizvoda od najboljih proizvođača u industriji, uključujući Apple, Samsung, Microsoft, HP, Lenovo, Canon, Sony i mnoge druge.