Najbolji android tableti 2018 :

Prilikom odabira tableta, morate da imate u vidu neke stvari koje su veoma važne za kupovinu. Prije svega, treba da odlučite za šta ćete ga koristiti.

Ako će krajnji korisnik da bude dijete, android tablet mora da ima dobru RAM memoriju i dosta interne memorije za igrice.

Ako ćete ga koristiti za posao, dobra internet veza je obavezna kako bi mogli da obavljate poslovne razgovore sigurno .

 

 

Amazon Fire HD 8

Amazon Fire HD 8

Amazon Fire HD 8

 

Amazon Fire HD 8 je tablet koji je kvalitetan i ima unikatan dizajn. Amazon je brend koji je sve popularniji i polako postaje sinonim za brzinu i kvalitet ali i nisku cijenu a tako će biti i ubuduće.

Amazon Fire HD 8 ima ekran od osam inča, procesor od 1,3 gigaherca a RAM memorija mu je 1,5 Gb.

Sa težinom od nešto manje od tri stotine grama i dimenzijama od dvadeset centimetara dužine i jedanaest centimetara širine, Amazon je definitivno pravi izbor.

Asus Zenpad 3S

 

Asus Zenpas 3s

Asus Zenpad 3S

 

Asus Zenpad 3S je uvijek dobar izbor kada je reč o manjim tabletima koji ne zauzimaju puno prostora.

Specifikacije ovog modela su mnogo bolje od prethodnog i parira mnogim proizvođačima kada je riječ o dizajnu i kvalitetu materijala.

Asus Zenpad 3S ima ekran od deset inča i dolazi sa rezolucijom od 2048 x 1536 ppi, ima dvije kamere sa rezolucijom od pet i od 8 megapiksela dok je RAM memorija solidnih četiri gigabajta.

 

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

 

Samsung Galaxy je kvalitetan i tablet koji dugo traje. Ovaj model ima ekran od skoro deset inča .

Ono što ističe ovaj model od drugih je kvalitet zvuka, zahvaljujući quad zvučnicima koji koriste najsavremeniju tehnologiju.

Dostupan je u crnoj i srebrnoj boji a baterija traje više od prosjeka.

Pored igrica i slušanja muzike, tablet nudi i gledanje filmova u nevjerovatnom okruženju. Video zapisi se reproducira čisto i kristalno bistro, a baterija se može puniti u brzom režimu za samo tri sata.

Lenovo Tab 4 8

Lenovo Tab41

Lenovo Tab 4 8

 

Lenovo Tab 4 8 je slijedeći na listi, dostupan je u crnoj boji i veličine je osam inča.

Sa procesorom od 1.4 gigaherca i RAM memorijom od dva gigabajta spada u verzije tableta srednje jačine. Dimenzije od dvadeset jednog centimetara širine i dvanaest centimetara dužine je i više nego dovoljna da vaš izbor padne baš na njega.

Lenovo Tab 4 8 ima prednju kameru od dva megapiksela i zadnju kameru od pet megapiksela, bluetoth i wi fi vezu kao i mikrofon i zvučnik.

Interna memorija je šesnaest gigabajta ali podržava i karticu tako da na njemu ima dovoljno mjesta za slike, video snimke i igrice.

Ako želite da kupite android tablet, ovaj članak će vam u tome pomoći.

Na listi iznad predstavili smo nekoliko modela, odlučite se samo za jedan od njih i nećete pogriješiti.

 

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment