blank

MX 10 Android TV box

MX 10 Android TV box je Tv prijemnik koji vam omogućuje pretraživanje Interneta, gledanje streaming stranica sa filmovima, serijama i glazbom te se jednostavno spajati na društvene mreže ili na gaming servise.

 

TV box prijemnici omogućavaju vam lakoću pristupa nizu medija putem jednog jednostavnog uređaja koji se jednostavno spaja na vašu kućnu Wi-Fi mrežu. Putem ovog box-a jednostavno možete pretraživati niz streaming stranica i servisa za prikazivanje serija, filmova, raznih glazbenih kanala koji vam nude raspon programa za djecu, mlade, odrasle, specijaliziranih za razne teme te gaming servise. Najviši mogući unos vanjske memorije putem SD kartice je 128 GB, najbolje je izabrati što veću memorijsku karticu budući da se slobodni prostor vrlo brzo napuni, posebice ako se koriste gaming portali.

 

blank

 

 

 

Android TV box, posebno ovaj, MX 10 ima odlične postavke posebno za velike ekrane, no jednostavnost i kvaliteta brzine i slike jednaki su i na manjim uređajima kao što su laptopi, tableti ili mobiteli.

Jedino što morate paziti je da su vam svi uređaji spojeni putem iste kućne mreže, odnosno da idu preko jednog rutera kako biste se mogli neometano spojiti na TV box i koristiti njegove prednosti.

 

 

MX 10 Android TV Box je uređaj koji pokreće Rockchip procesor RK3328, te radi na Android 7.1.2 Nougat operativni sustav. Kvalitetna grafička kartica radi na Mali 450 MP5 uz 750 MHz uz 4 GB DDR3 RAM i memoriju od 32 GB. Ovaj uređaj ima micro SD port koji omogućuje proširenje dostupne memorije ovom TV prijenosniku za najviše 128 GB vanjske memorije.

 

blank

Ovaj TV box ima posebne mogućnosti korištenja na velikim zaslonima na kojima omogućuje kvalitetnu sliku i prijenos podataka. MX 10 Android TV box dolazi u kompletu sa daljinskim upravljačem. Ovaj TV box odličnih je mogućnosti, brz je, kvalitetan i odličnog cjenovnog ranga ukoliko se njegove preference uzmu u obzir.

 

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment