best gadget 2019

Must have gadget pokloni do 400 kuna

Ne morate potrošiti cijelo bogatstvo na otkačene tehničke poklone. Donosimo vam popis povoljnih i zanimljivih poklona koji će oduševiti vaše bližnje koji su obožavatelji gadgeta.

Ako volite darivati vaše najdraže, vrijeme poklanjanja može biti iscrpljujuće.

Donosimo vam popis povoljnih gadgeta za vaše obožavatelje tehnologije. Velike tvrtke kao što su Amazon, Roku, Logitech i Google donose vam gadgete koji su vrlo povoljni od streaming medija do bežičnih zvučnika.

LilGadgets Untangled Pro

LilGadgets Untangled Pro

Bežični LilGadgets Untagled Pro slušalice za djecu zvuče odlično. Želite li limitirati glasnoću zvuka na slušalicama vaše djece, ali ne na nivo koji ih čini nečujnima u glasnom okruženju.

JBL JR300BT

JBL JR300BT

Druga opcija za najmlađe su bežične slušalice JBL JR300BT  koje učinkovito limitiraju visinu glasnoće zvuka te su visoke kvalitete za razliku od velikog broja dječijih slušalica.

8Bitdo SN30 Pro

8Bitdo SN30 Pro

Ova kamera koristi klasični SNES gaming dizajn te dodaje dual analogni upravljač sa četiri gumba što ga čini cijelim gaming paketom koji radi sa PC, Mac, Android uređajima pa čak i uz Nintendo Switch.

Xiaomi Mi Home sigurnosna kamera

Xiaomi Mi Home sigurnosna kamera

Mi Home sigurnosna kamera je unutrašnja sigurnosna kamera povoljne cijene koja detektira i snima pokrete u prostoru. Omogućuje vam upozorenje kada detektira pokrete i snima pokrete lokalno, što znači da ne morate plaćati za cloud pohranu.

Wyze Cam Pan

Wyze Cam Pan

Wyze Cam Pan povoljna je unutarnja kućna sigurnosna kamera koja sadrži niz mogućnosti uključujući mehaničko pokretno postolje i nagib, praćenje pokreta, lokalno pohranjivanje i besplatnu cloud pohranu te podržava Alex-u i IFTTT ali i mnoge druge mogućnosti. Myze Cam V2 također je povoljna 1080p kućna sigurnosna kamera malih dimenzija i velikih mogućnosti.

Fire TV stick 4K uz Alexa glasovno pokretanje

Fire TV stick 4K uz Alexa glasovno pokretanje

Amazon Fire TC Stick 4K koji podržava visoko kvalitetni video stream uz HDR10, HDR10+ i Dolby Vision formate. Alexa glasovno upravljanje trakođer sadrži infracrveno spajanje, gumbe za pokretanje, glasovno upravljanje, kontroliranje TV-a, glasnoće, modemski prijenosnik i druge uređaje bez korištenja zasebnog daljinskog upravljača.

Amazon Echo Dot

Amazon Echo Dot

Amazon Echo Dot donosi iznimna poboljšanja u kvaliteti zvuka, što ga čini još boljim odabirom od Alexa zvučnika. Ukoliko već imate Echo Dot i koristite ga za pokretanje većeg, boljeg zvučnika ne trebate upgrade. Ali koristite li Echo Dot kao primarni zvučnik, trebati ćete novi.

Google Home mini smart zvučnik

Google Home mini smart zvučnik

Ukoliko vam Alexa nije po volji , Google Home mini smart zvučnici biti će vam po volji, oni su lijepo dizajnirani i tapecirani Echo Dot zvučnici uz pamet Google Assistant pamet. Manji, povoljniji od Google Home uređaja su Miniji koji sadrže nekoliko mogućnosti, mogu služiti kao interkom ili upareni uz Bluetooth zvučnike.

JBL Go 2

JBL Go 2

JBL Go 2 su povoljni vodootporni zvučnici solidnog nivoa glasnoće i kvalitete zvuka za svoju veličinu. Zvučnici malih dimenzija, kvalitetnog prijenosa zvuka te dolaze u 12 boja.

Amazon Smart utikač

Amazon Smart utikač

Amazonov novi Smart utikač prvi je gadget koji dolazi uz Wi-Fi jednostavno postavljanje, što omogućava jednostavno spajanje i postavljanje novih uređaja sa Wi-Fi vezom. U kombinaciji sa uređajima koji sadrže Alex-u kao što su Echo ili Fire TV, također će paliti kuhala za kavu ili svjetla prema uputama.

iHome senzor pokreta iSB01

iHome senzor pokreta iSB01

Koristite pametni utikač sa ovim senzorom pokreta koji je povoljne cijene, te se spaja putem Wi-Fi veze i obavijestiti će vas kada se netko kreće u vašem domu.

iPhone XS kožna maskica

iPhone XS kožna maskica

iPhone XS kožna maskica iz Apple trgovine dolazi u osam različitih boja. Pružiti će vam elegantnu zaštitu.

Tile Pro i Tile MAte

Tile Pro i Tile MAte

Gubite li često ključeve ili novčanik? Dodajte svojim stvarima mali uređaj za praćenje. Novi poboljšani Tile uređaji sadrže prostor za mogućnost mijenjanja baterija, standardnih CR1632 baterija. Kada vaš Tile uređaj potroši bateriju sada ju možete jednostavno zamijeniti. Tile Mate  ima Bluetooth raspon do 150 metara dok Tile Pro ima raspon do 90 metara. Oba uređaja su poboljšana te ih je još jednostavnije locirati uz alarm koji je duplo glasniji nego prije.

PowerA poboljšani žičani upravljač za Xbox One

PowerA poboljšani žičani upravljač za Xbox One

Upravljač za Xbox koji se može koristiti uz Windows računala i Xbox One sustave visoke je i poboljšane kvalitete te povoljne cijene.

 

Eufy BodySense pametna vaga

Eufy BodySense pametna vaga

Pametna vaga lijepo dizajnirana koja vam može izmjeriti tjelesni indeks, sastav tijela i težinu te vam podatke poslati na vaš pametni telefon.

Koristi se dobro dizajniranom aplikacijom koja vam prikazuje stanje vašeg tijela kroz 12 metričkih platformi koje su integrirane sa trećim platformama vezanim uz zdravstveno stanje i može pratiti do 16 korisnika.

Povoljne je cijene i sadrži cijeli niz mogućnosti.

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment