M2 pametna narukvica

M2 pametna narukvica

Pametne narukvice na vrhu su svoje popularnosti, postale su jedan od must have gadgeta koje koriste apsolutno svi. Male, sitne i relativno povoljne narukvice u svojoj unutrašnjosti kriju cijeli niz mogućnosti koje ne biste rekli da sadrži na prvi pogled.

M2 pametna narukvica u sebi sadrži razvijeni sustav za praćenje vaših dnevnih aktivnosti.

Ova pametna narukvica u sebi ima pedometar no i razvijenu tehnologiju praćenja prijeđene udaljenosti i potrošnje kalorija ovisno o vašem kretanju kroz određeni period mjerenja.

U donju stranu M2 pametne narukvice ugrađen je precizni brojač otkucaja srca. Usporedimo li ga sa drugim mjeračima otkucaja srca, vrlo je precizan.

blank

M2 pametna narukvica ima mogućnost Bluetooth 4. spajanja na razvijenu aplikaciju kojoj možete pristupiti i putem iOs i Android pametnih uređaja. Aplikacija je jednostavna za korištenje, dobro dizajnirana i omogućuje vam dijeljenje vaših sportskih rezultata putem društvenih mreža kao što su Facebook i Twitter sa vašim prijateljima.

OLED ekran nije osjetljiv na dodir, no ispod njega se nalazi tipka koja je jednostavna za korištenje kojom upravljate dostupnim ekranima za razne podatke koje vam nude na pregled. Bluetooth spajanje sa vašim pametnim telefonom omogućuje vam praćenje poziva i SMS poruka te druge obavjesti koje stižu na vaš mobilni uređaj.

Kvalitetna silikonska narukvica omogućuje vam dugotrajnije nošenje narukvice kroz dan, posebno prilikom vježbanja budući da je fitness narukvica koja je vodootporna te ju bez straha možete nositi i tijekom boravka u prirodi budući da je otporna na prašinu.

Baterija ove male narukvice iznimne je izdržljivosti, čak do 300 sati rada.

Potražite ovu malu ali iznimno pametnu narukvicu koja će vam omogućiti sate i sate rada bez punjenja, sa brojnim podacima, iznimne točnosti i neograničenih dizajnerskih mogućnosti.

Zbog svoje vrlo pristupačne cijene sigurni smo da nećete odabrati samo jednu boju, jer treba vam po jedna za svaku odjevnu kombinaciju, zar ne?

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment