Tipkovnice: Provodite li puno vremena za računalom pišući razno razne dokumente, spise, tablice i ostale materijale znati ćete koliko je važna kvalitetna, ergonomski ugodna ali i dizajnerski lijepa tipkovnica. Potražite kvalitetnu dizajnersku tipkovnicu u našem web shopu, možete pronaći tipkovnicu koja ima engleski sustav znakova ili tipkovnicu na hrvatskom kao što postoje i tri načina na koji su tipkovnice složene, Qwerty, Qwertz i Azerty. Ovisno o vašim navikama, jezicima na kojima pišete ali i o vašim potrebama možete izabrati odgovarajuću iz cijelog niza ponuđenih.

Osim tipkovnica koje su prilagođene svakodnevnim potrebama, ”kućnim”, poslovnim potrebama koje ovise o tome koliko koristite tipkovnicu i za koje poslove te sve popularnije gamerske tipkovnice koje su dizajnom, oblikom ali i ergonomijom prilagođene dugotrajnom igranju video igara. Ovisno o video igrama i tipkovnice možete pronaći u različitim zanimljivim dizajnerskim rješenjima.

Sigurni smo kako trebate kvalitetnu tipkovnicu neovisno o tome kakve su vaše svakodnevne potrebe za istom. U našem web shopu možete pronaći cijeli niz različitih tipkovnica, ovisno i tome želite li tipkovnicu koja se spaja bežično, tipkovnicu koja se spaja kabelski te tipkovnice kojima je potrebno punjenje ili one u koje idu baterije, mogućnosti je zaista bezbroj. Pogledajte ponudu iz web shopa i odaberite tipkovnicu po svojoj mjeri.

Prikazuje se svih 2 rezultata

iPazzport Bluetooth Backlight Keyboard for XiaomiiPazzport Bluetooth tipkovnica za Xiaomi 4K Mi Box podržava Windows / Mac OS / Linux-Black - image 2018072601143501pjew0qo-300x300 on https://smartmall.hr
Rasprodano

iPazzport Bluetooth tipkovnica za Xiaomi 4K Mi Box podržava Windows / Mac OS / Linux-Black

197.00 kn

Tronsmart TK09R ENG mehanička tipkovnica za igranje s RGB pozadinskim osvjetljenjem Makro tipke Plava sklopka za igrače

838.00 kn