Tipkovnice: Provodite li puno vremena za računalom pišući razno razne dokumente, spise, tablice i ostale materijale znati ćete koliko je važna kvalitetna, ergonomski ugodna ali i dizajnerski lijepa tipkovnica. Potražite kvalitetnu dizajnersku tipkovnicu u našem web shopu, možete pronaći tipkovnicu koja ima engleski sustav znakova ili tipkovnicu na hrvatskom kao što postoje i tri načina na koji su tipkovnice složene, Qwerty, Qwertz i Azerty. Ovisno o vašim navikama, jezicima na kojima pišete ali i o vašim potrebama možete izabrati odgovarajuću iz cijelog niza ponuđenih.

Osim tipkovnica koje su prilagođene svakodnevnim potrebama, ”kućnim”, poslovnim potrebama koje ovise o tome koliko koristite tipkovnicu i za koje poslove te sve popularnije gamerske tipkovnice koje su dizajnom, oblikom ali i ergonomijom prilagođene dugotrajnom igranju video igara. Ovisno o video igrama i tipkovnice možete pronaći u različitim zanimljivim dizajnerskim rješenjima.

Sigurni smo kako trebate kvalitetnu tipkovnicu neovisno o tome kakve su vaše svakodnevne potrebe za istom. U našem web shopu možete pronaći cijeli niz različitih tipkovnica, ovisno i tome želite li tipkovnicu koja se spaja bežično, tipkovnicu koja se spaja kabelski te tipkovnice kojima je potrebno punjenje ili one u koje idu baterije, mogućnosti je zaista bezbroj. Pogledajte ponudu iz web shopa i odaberite tipkovnicu po svojoj mjeri.

Showing the single result

Tronsmart TK09R ENG mehanička tipkovnica za igranje s RGB pozadinskim osvjetljenjem Makro tipke Plava sklopka za igrače

650.00 kn