Tablet je prijenosno računalo čija se glavnina sastoji od ekrana osjetljivog na dodir koji u svojoj pozadini sadrži procesor, matične ploče te sa strana ima utore za slušalice, usb punjač te port za Micro SD. Postoji cijeli niz tableta raznih performansa koji služe za razne namjene.

Na tržištu možemo pronaći tablete za djecu, za osobnu namjenu, snažne tablete za gamere, tablete koji služe kao ”rokovnici” i opremljeni su odličnim uredskim programima te tablete koji su specijalizirani za određeni posao, kao što su tableti za crtače, animatore, fotografe, arhitekte ili tableti koji su posve prilagođeni radu na društvenim mrežama. Ovisno o vašim potrebama, pronađite tablet koji će vam najbolje odgovarati. Dječiji tableti imaju ugrađena ograničenja, izdržljiviji su i pojačani silikonskom zaštitom te sadrže nekoliko osnovnih funkcija, tableti za osobne potrebe imaju dobre performanse, kvalitetnu grafičku karticu te dovoljno memorije za spremanje fotografija, bavljenje društvenim mrežama i streaming videa i glazbe.

Specijalizirani crtaći tableti opremljeni su kvalitetnim programima za crtanje i obradu fotografija te kao dodatnu opremu sadrže posebne elektroničke olovke za crtanje te programe kojima se spajaju sa drugim programima za print, obradu knjiga i retuširanje. Tablet je odličan dodatak vašoj svakodnevici ukoliko je računalo nešto čemu morate imati stalni pristup.

Odlična ponuda modela tableta namijenjenih za posao ili zabavu. Odaberi tablet koji je idealan za gledanje omiljene multimedije, čitanje knjiga ili rad.Tableti ponuda. Pronađite i odaberite tablet računala renomiranih proizvođača na jednom mjestu.

Showing all 2 results

PIPO X11 Dual OS Intel Intel Cherry Trail Z8350 2GB / 32GB tablet računala Windows 10

2,312.00 kn

Teclast M89 Tablet PC MT8176 – Crno + zlato

1,528.00 kn