fbpx

Gadgeti nisu samo za štrebere i tech geekove, postoji cijeli niz gadgeta koji su specijalizirani upravo za sportaše, avanturiste, planinare i aktivne ljude koji žele zabilježiti svoj biciklistički put, uslikati fotografiju sa litice planine ili pametni gadget koji će im pomoći da budu sigurni i da znaju točno gdje se nalaze. Postoji niz fotografskih aparata i kamera koje su specijalizirane za posebne vanjske uvjete u kojima se koriste kako bi bile izdržljivije, otporne na visoke i niske temperature, vodootporne ali i otporne na moguće udarce i padove.

Takvi uređaji koji su specijalizirani za hobby i sport imaju i posebne dodatke koje vam omogućuju priključivanje kamere na odjeću, na kapu ili kacigu kako biste u kretanju mogli stvarati materijale. Također kamere i fotografski uređaji koji su specijalizirani za snimanje u pokretu imaju nešto drukčije performanse, bolji fokus u pokretu i automatsko spajanje sa vanjskom memorijom na udaljenom mjestu kako bi mogli snimiti veću količinu materijala.

Osim kamera iznimno su poznati i pametni dodaci koji su u obliku raznih GPS uređaja i lokatora koji omogućuju izradu plana puta unaprijed, live praćenje rute kojom se osoba kreće, brzinu kretanja, procijenjeno vrijeme dolaska na određena mjesta ali i SOS dugme u slučaju opasnosti i potrebe za pomoći.

Kada ste zadnji put uložili u sebe ili svoj hobi? Zdrav život ne mora biti skup i zamoran, pa tako ni vaša omiljena aktivnost. Smart Mall je pripremio različite modele proizvoda za zabavu i održavanje vaših interesa na najpristupačniji način. Veliki izbor instrumenata, pribora, alata za primjenu u slobodnim aktivnostima, mjerenjima na terenu ali i za laboratorije, hobi i sport.

Prikazuje se 10 rezultata

GameSir G5

542.00 kn

Klupa za trbušnjake – ABDO Trainer Twist

599.00 kn

Sobni bicikl – Cecofit Extreme 25 7013

3,459.00 kn 2,749.00 kn

Sprava za trbušnjake – 8xTwist Bench

679.00 kn

Sprava za vježbanje – Thunder Squat

459.00 kn

Steper cardio twister – InnovaGoods Sport Fitness

1,299.00 kn

Uređaja za vježbanje – 8xGym Compak

689.00 kn 649.00 kn
Rasprodano

Xiaoyi YI 1080p Dome Camera sustav kućnog osiguranja WiFi IP kamera 360 stupnjeva rotacije – bijela

680.00 kn

Xiaoyi YI 4K kamera Ambarella A9SE75 Sony IMX377 sportska kamera – crna

1,526.00 kn

Xiaoyi Yi kamera Xiaoyi Z23L Sport Kamera HD 155 stupnjeva- bijela

515.00 kn