Sport & Hobby – Gadgeti nisu samo za štrebere i tech geekove, postoji cijeli niz gadgeta koji su specijalizirani upravo za sportaše, avanturiste, planinare i aktivne ljude koji žele zabilježiti svoj biciklistički put, uslikati fotografiju sa litice planine ili pametni gadget koji će im pomoći da budu sigurni i da znaju točno gdje se nalaze. Postoji niz fotografskih aparata i kamera koje su specijalizirane za posebne vanjske uvjete u kojima se koriste kako bi bile izdržljivije, otporne na visoke i niske temperature, vodootporne ali i otporne na moguće udarce i padove.

Takvi uređaji koji su specijalizirani za hobby i sport imaju i posebne dodatke koje vam omogućuju priključivanje kamere na odjeću, na kapu ili kacigu kako biste u kretanju mogli stvarati materijale. Također kamere i fotografski uređaji koji su specijalizirani za snimanje u pokretu imaju nešto drukčije performanse, bolji fokus u pokretu i automatsko spajanje sa vanjskom memorijom na udaljenom mjestu kako bi mogli snimiti veću količinu materijala.

Osim kamera iznimno su poznati i pametni dodaci koji su u obliku raznih GPS uređaja i lokatora koji omogućuju izradu plana puta unaprijed, live praćenje rute kojom se osoba kreće, brzinu kretanja, procijenjeno vrijeme dolaska na određena mjesta ali i SOS dugme u slučaju opasnosti i potrebe za pomoći.

Kada ste zadnji put uložili u sebe ili svoj hobi? Zdrav život ne mora biti skup i zamoran, pa tako ni vaša omiljena aktivnost. Smart Mall je pripremio različite modele proizvoda za zabavu i održavanje vaših interesa na najpristupačniji način. Veliki izbor instrumenata, pribora, alata za primjenu u slobodnim aktivnostima, mjerenjima na terenu ali i za laboratorije, hobi i sport.

Showing all 5 results

HUAWEI – pametna narukvica | Fitness | Plivanje | 0,95″ ekran na touch |

589.00 kn

Eswing M11 sklopivi električni skuter 350W motor 7.5Ah baterija 12-inčni guma dvostruki disk kočioni sustav-plava

10,370.00 kn

Eswing M11 sklopivi električni skuter 350W motor 7.5Ah baterija 12-inčni guma dvostruki disk kočioni sustav – crni

8,677.00 kn

ZOHD Dart Sweepforward Wing FPV EPP 635mm Krilo za zrakoplove – PNP

986.00 kn

XK A800 2.4G 5CH EPO 780mm 3D 6G RC RC zrakoplov

736.00 kn