Routeri i modemi: Svaki prostor bilo unutarnji ili vanjski, kod kuće, na poslu ili ulici pa čak i u javnom prijevozu, ima pristup kvalitetnom i brzom internetu. Kvaliteta bežične mreže, odnosno internetskog signala ovisi o modelu routera ili modema koji se koriste za prijenos podataka.

Performanse samog routera i modema određuju brzinu spajanja, brzinu prijenosa podataka, kvalitetu podatkovne veze ali i mogućnosti spajanja korisnika, od privatnih korisnika, do poslovnih mreža sve do javnih pristupa internetu za neograničeni broj korisnika no sa ograničenjima u korištenju mreže. Ovisno o prostoru koji želite opremiti ovisi i snaga te model i mogućnosti modema odnosno routera koji će najbolje poslužiti svrsi.

Postoje brojni modeli od onih koji su prilagođeniji javnim prostorima, do onih koji su za korištenje u poslovnim prostorima sve do onih koji su prilagođeni kućanstvima, posebno onih koji u svojoj obitelji imaju djecu kojima je potrebna kontrola korištenja, vremenska ograničenja ali i podatkovni limiti u korištenju.

Želite li svoj dom opremiti kvalitetnom vezom bez pucanja, preko koje ćete moći neometano spojiti nekoliko uređaja, koristiti mrežu za igranje video igara, streaming videa i glazbe te za poslovne potrebe i spojiti više pametnih uređaja odjendom bez gubljenja kvalitete potražite routere i modeme po svojoj mjeri u našem web shopu.

Routeri i modemi  IT Web shop sa velikim izborom artikala.

Showing all 2 results

Beelink J45 Intel Apollo Lake Pentium J4205 8GB DDR4 256GB mSATA SSD Windows 10 Mini PC Dual Band WiFi Gigabit LAN USB USB3.0 * 4 HDMI * 2 2,5-inčni HDD

3,231.00 kn

Xiaomi Mi WiFi pojačalo 2 300Mbps Mijia Smart App

175.00 kn