Punjači i baterije: Svaki elektronički uređaj dolazi sa ugrađenom punjivom baterijom, a posebno brzo se troše i najviše koriste one koje se nalaze u mobitelima i laptopima. Životni vijek baterije u laptopu ili mobitelu ovisi o njenom predviđenom roku trajanja, o tome koliko se često koristi te koliko se pravilno puni baterija.

Trajanje baterije uvelike ovisi i o punjaču kojim se ona puni, budući da su na tržištu sve češći ”univerzalni” portovi te su svi punjači naizgled isti, no brzina punjenja i jačina struje u punjaču i bateriji često nisu kompatibilni ukoliko se za određenu bateriju ne koristi punjač istog proizvođača. Kako biste spriječili brže kvarenje i prebrzo pražnjenje baterije vašeg laptopa ili mobitela u našem web shopu potražite odgovaraju punjač. Trebate li bateriju za vaš mobitel ili laptop potražite identičnu bateriju istog proizvođača kako svom uređaju ne biste smanjili vijek trajanja i uzrokovali brže kvarenje.

Mobiteli i laptopi bez kvalitetne baterije ne mogu raditi pravilno stoga je vrlo važno svoj uređaj opremiti i upotpuniti odgovarajućom baterijom i ispravnim punjačem kako bi ona što dulje trajala. Želite li osigurati što dulje trajanje i što dužu izdrživost bateriju nikada ne punite niti praznite do kraja te se pobrinite da uređaj punite odgovarajućim punjačem.

Veliki izbor punjača za mobitele! Punjači za mobitele  brandovi na jednom mjestu uz brzu i besplatnu dostavu  Punjači baterija. Veliki izbor punjača baterija po povoljnim cijenama. Dostava na adresu.

Showing all 15 results

Xiaomi Magnetic Flip Case for Mi Pad 5/ Mi Pad 5 Pro Double-sided Protective Shell – Black

35.99 $

Xiaomi Keyboard Case for Mi Pad 5/ Mi Pad 5 Pro Double-sided Protective Shell Pogo Pin contact directly connected – Black

129.99 $

Original Xiaomi stylus Pen for Mi Pad 5/ Mi Pad 5 Pro 4096 Level Pressure 240Hz Sampling Rate 152mm 12.2g – Black

117.99 $
blank
-18.84 kn
blank
-20.95 kn

Portable Phone Charger Naš izbor

118.37 kn

Qualcomm Certified Tronsmart Brzo punjenje 2.0 54W 5 portova Desktop USB punjač za zid za Samsung / Sony – EU Plug

372.00 kn

J9 10000mAh Power Bank – plava

558.00 kn

J9 10000mAh Power Bank – zelena

558.00 kn