Pametni sat ili Smart sat je informatizirani ručni sat čije mogućnosti nadilaze uobičajeno mjerenje vremena. Rane inačice pametnih satova imale su mogućnost računanja, prevođenja i sl., dok se na novijim inačicama mogućnosti proširuju i na instaliranje dodatnih aplikacija raznih mogućnosti.

Pametni sat je postao ne zaobilazni uređaj na vašoj ruci.

Pametni satovi  – Velik izbor po odličnim cijenama! Huawei, Xiaomi, Makibes, Ticwatch i drugi.

Pametni satovi moderan su dodatak svakom outfitu koji je funkcionalan, moderan a za obožavatelje tehnologije nezaobilazan dodatak njihovom svakodnevnom životu. Pametni satovi više su od samo jednog sata, oni su pametni gadget koji će vam učiniti život lakšim. Osim pametnih satova, koji mogu poslužiti kao laptop, pametna narukvica i mobilni uređaj u jednom postoje i pametni satovi za djecu.

Uz njih praćenje rezultata je lakše no ikada, bilo da se radi o brojanju koraka, udaljenosti, otkucaja srca i brojnih drugih mogućnosti.

Pametni sat u sebi ima ugrađen sustav za praćenje informacija o kretanju, za točno mapiranje osobe i njenog vremena boravka na određenom mjestu ali i mogućnost kontakta sa brojevima za nuždu kao što su državni brojevi za pomoć, u slučaju djece broj roditelja ili nekog bliskog člana obitelji, prijatelja. Pametni sat omogućuje bezbrižno djetinjstvo djeci a roditeljima sigurnost i pomoć u odgoju. Sat može biti mnogo više od pukog pokazivača vremena, iako se možda to ne čini tako no pametni sat mogao bi vam olakšati svakodnevne obaveze i brige.

Potražite našu ponudu, pogledajte specifikacije pametnih satova iz ponude koji vam se sviđaju i sigurni smo da će vas jedan od njih privući i potaknuti vas da pružite šansu gadgetima da uđu u vaš život i olakšaju ga. Moderni, lijepog dizajna, visoko funkcionalni za odrasle i izdržljivi, trajni, jednostavni za korištenje ali primamljivi za nošenje za djecu.

Showing all 7 results

Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite Smartwatch – crni

595.00 kn

T5836 Muški sportski vodootporni vojni sat crna + crvena

449.00 kn

T5836 Muški sportski vodootporni vojni sat crna + bijela

449.00 kn

Huawei Honor Magic Smart Watch 1.2 inča AMOLED zaslon u boji Ugrađeni GPS NFC plačanje Monitor otkucaja srca 5ATM vodootporan – crni

1,010.00 kn

Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite IP68 Bluetooth 4.0 Sportski Smartwatch GPS – zeleno

721.00 kn

Xiaomi Mijia Quartz Smartwatch 3ATM crni

692.00 kn

Xiaomi HUAMI AMAZFIT Pace Smart Sport Watch Strava Bluetooth 4.0 WiFi Dual Core 1.2GHz 512MB RAM 4GB ROM GPS brzina otkucaja srca Info Push – crna

1,253.00 kn