Pametne narukvice moderan su dodatak svakog suvremenog muškarca i žene koji paze na svoje zdravlje ili žele unaprijediti svoju rutinu te ju učiniti što boljom, zdravijom i kvalitetnijom za svoje tijelo. Pametne narukvice mogu biti produžetak vašeg mobilnog uređaja ili pametnog telefona čime ćete si osloboditi ruke u vožnji ili ćete imati jednostavan preglednik poruka, poziva i obavijesti na ruci tokom sastanaka ili ako su vam ruke zauzete dok radite.

Pametne narukvice ili Pametni & fitness satovi

Osim što su odličan dodatak mobitelu koji služi kao slušalica, prenositelj obavijesti i hands-free uređaj za vožnju ove narukvice nude i mnogo više. Pametne narukvice mogu pratiti vaše zdravlje, vaš krvni tlak, broj otkucaja srca, mogu vas podsjetiti na vrijeme za lijek ili vrijeme za odmor od posla te pratiti vaš menstrualni i ovulacijski ciklus ali i ritam sna.

Fitness narukvice i mjerači aktivnosti

Vaša pametna narukvica će vam na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj bazi pružati informacije o vašem životnom ritmu, zdravstvenim informacijama i na jednostavan način pomoći vam unaprijediti vaše životne i zdravstvene navike. Pametne narukvice dodatak su koji je odličan i kada se bavite sportom. Pametna narukvica može vam odrediti ritam vježbanja, pratiti vaše otkucaje srca dok ste pod naporom, imaju ugrađenu štopericu ali mogu pratiti i udaljenosti te ostale podatke važne za sportaše.

Pametne sportske narukvice, satovi – prodaja, povoljna cijena – kupnja: online trgovina Smartmall.hr. Bluetooth sportske narukvice, satovi. online trgovina, povoljne cijene pametnih narukvica.

Showing all 12 results

Pametna fitness narukvica – DENVER ELECTRONICS BFH-16

266.00 kn

Pametna fitness narukvica – DENVER ELECTRONICS BFH-14

436.00 kn

Pametna fitness narukvica – BRIGMTON BSPORT-15-A

419.00 kn

Pametna fitness narukvica – DENVER ELECTRONICS BFH-250

425.00 kn

Huawei Band 3 Pro – Pametna narukvica | Fitness | Ekran osjetljiv na dodir |

499.00 kn

HUAWEI – pametna narukvica | Fitness | Plivanje | 0,95″ ekran na touch |

589.00 kn

Pametna narukvica – Fitbit Inspire HR

899.00 kn

Pametna narukvica – Fitbit Ace 2

690.00 kn

Pametna narukvica – Fitbit Charge 3

1,350.00 kn

Pametna narukvica – Fitbit Charge 3 SE

1,560.00 kn

Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 Pametna narukvica 2.5D Boja IPS zaslon osjetljiv na dodir 5ATM otporna na vodu – crna

670.00 kn

Pametna narukvica HUAWEI Honor Band 4 0,95 AMOLED – crna

626.00 kn