fbpx

Želite li slušati glazbu, uživati u audio cinema iskustvu gledanja filma bilo gdje? Pogledajte našu ponudu bluetooth zvučnika te pronađite male prijenosne zvučnike koji vam stanu u torbu ili veće profesionalne koji će zadovoljiti svakog zaljubljenika u surround zvuk. Želite li slušati glazbu sa svog mobilnog uređaja slušati kod kuće, u kupaoni, kuhinji, na terasi, u uredu i na plaži?

Odaberite Bluetooth zvučnike u našem web shopu te odaberite onaj koji će odgovarati vašim potrebama. Bluetooth zvučnici odličan su dodatak svakom domu, uredu ili nekom drugom poslovnom prostoru koji voli glazbu i zabavu te trenutke opuštanja upotpunjava omiljenim ritmovima. Puštanje glazbe potiče bolje pamćenje, veću produktivnost i ljudi koji rade u okruženju upotpunjenom glazbom su puno manje pod stresom. Odaberite kvalitetne bluetooth zvučnike koji se mogu spojiti na vaš mobitel, iPod, mp3 ili laptop i tablet ali isto tako i kao produžetak glazbenoj liniji, TV sustavu ili glazbalu ukoliko ga koristite. Bluetooth zvučnike spojite na bilo koji uređaj koji pruža ovakvu mogućnost spajanja i uživajte u kvalitetnom prijenosu zvuka u bilo koju prostoriju vašeg interijera ili eksterijera.

Potražite bluetooth zvučnike u našem web shopu i odaberite upravo one koji će savršeno upotpuniti vaš dom ili ured te odgovarati svojom snagom i performansama svim vašim potrebama.

Prikazuje se 9 rezultata

Bluedio T4S bežične Bluetooth slušalice s mikrofonom aktivnim uklanjanjem buke – crna boja

617.00 kn

Bluedio T5 bežična Bluetooth slušalica s mikrofonom – crna

534.00 kn

LK TE8 Bluetooth 5.0 TWS Slušalice Bežično punjenje Upravljanje dodirom 3D Surround Sound Binauralni pozivi – bijeli

474.00 kn

Prijenosni Bluetooth zvučnik Tronsmart Element T6 25W sa 360 stupnjeva stereo zvuka i ugrađenim mikrofonom

499.00 kn

Tronsmart Element Blaze Bluetooth zvučnik IPX56 vodootporni superior Bass LED svjetla

351.00 kn

Tronsmart Element Force 40W Bluetooth zvučnik IPX7 Otporan na vodu TWS & NFC Deep Bass 15 sati Playtime

701.00 kn

Tronsmart Element Mega 40W Bluetooth zvučnik s 3D digitalnim zvukom TWS – crna

488.00 kn

Tronsmart Element Mega SoundPulse Bluetooth zvučnik sa snažnim izlazom od 40 W Max 3D digitalni zvuk TWS Intuitivno upravljanje dodirom – sivo

561.00 kn

Tronsmart Element Pixie – dvostruki pasivni 15W Bluetooth zvučnik

556.00 kn