Kako odabrati android TV box
Kako odabrati android TV box

Kako odabrati Android TV box? To je pitanje koje mnogi postavljaju u potrazi za savršenim uređajem za svoj televizor.

Android TV box je uređaj koji se povezuje s televizorom i omogućuje gledanje televizije, filmova, serija, igranje igara i korištenje aplikacija. S obzirom na to da je tržište prepuno različitih modela, proizvođača i cijena, odabir pravog Android TV boxa može biti izazov.

Prije nego što krenete u potragu za savršenim Android TV boxom, prvo biste trebali razmisliti o tome što želite od uređaja. Ako već imate Smart TV, možda vam neće biti potreban Android TV box.

Međutim, ako vaš televizor nema Smart TV funkcije ili želite bolje performanse, Android TV box bi mogao biti pravi izbor za vas. Također, važno je razmotriti potrebe vašeg kućanstva – ako želite gledati filmove u 4K rezoluciji ili igrati zahtjevne video igre, trebat će vam Android TV box s boljim performansama.

Kada odaberete svoje kriterije, vrijeme je da istražite tržište i pronađete najbolje modele Android TV boxa. Postoje mnoge web stranice i recenzije koje vam mogu pomoći u tome. Važno je obratiti pažnju na specifikacije uređaja, kao što su procesor, RAM memorija, pohrana i podržane aplikacije.

Uz dovoljno istraživanja i uspoređivanja, možete pronaći savršeni Android TV box za svoje potrebe i uživati u svim mogućnostima koje ovaj uređaj pruža.

Table of Contents

Karakteristike koje trebate uzeti u obzir

Kada birate Android TV Box, postoje neke ključne karakteristike koje biste trebali uzeti u obzir kako biste osigurali da dobijete najbolje iskustvo gledanja.

U ovom odjeljku, razmotrit ćemo RAM memoriju kao jednu od najvažnijih karakteristika.

RAM memorija

RAM memorija je jedna od najvažnijih karakteristika koju trebate uzeti u obzir prilikom odabira Android TV Box-a. RAM memorija je odgovorna za brzinu i učinkovitost uređaja. Što više RAM memorije, to će uređaj biti brži i moći će bolje obavljati više zadataka istovremeno.

U idealnom slučaju, trebali biste odabrati Android TV Box s najmanje 2 GB RAM memorije. Međutim, ako planirate koristiti uređaj za zahtjevnije zadatke kao što su igranje igara ili strujanje videozapisa visoke rezolucije, trebali biste razmotriti uređaj s više RAM memorije.

Kad se radi o RAM memoriji, važno je napomenuti da više nije uvijek bolje. Ako odaberete uređaj s previše RAM-a, to može dovesti do nepotrebnog trošenja energije i može biti skuplje. Stoga, prije nego što kupite Android TV Box, razmislite o tome koje su vaše potrebe i koliko RAM memorije vam je stvarno potrebno.

Kako odabrati pravu veličinu

Kada je u pitanju odabir prave veličine Android TV boxa, postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir. Prije svega, važno je razmotriti veličinu ekrana TV-a s kojim će se TV box koristiti.

Prema preporukama stručnjaka, optimalna udaljenost gledanja od TV-a iznosi oko 1,5 do 2,5 puta dijagonale ekrana. Dakle, ako je dijagonala ekrana TV-a 50 inča, optimalna udaljenost gledanja iznosi između 75 i 125 inča. Stoga, ako korisnik planira koristiti TV box s TV-om dijagonale 50 inča, preporučljivo je odabrati TV box koji odgovara toj veličini.

Osim toga, važno je uzeti u obzir i prostor u kojem će se TV box koristiti. Ako je prostorija manja, korisnik bi mogao razmotriti kupnju manjeg TV boxa kako bi se izbjeglo pretrpanost prostora.

Također, važno je uzeti u obzir i specifikacije TV boxa. Ako korisnik planira koristiti TV box za igranje igara ili gledanje filmova u visokoj rezoluciji, preporučljivo je odabrati TV box s većom memorijom i procesorom kako bi se osiguralo glatko izvođenje.

U konačnici, odabir prave veličine Android TV boxa ovisi o osobnim preferencijama korisnika, ali uzimajući u obzir gore navedene faktore, korisnik će biti u mogućnosti odabrati TV box koji najbolje odgovara njegovim potrebama.

Faktor Kako odabrati pravu veličinu
Veličina ekrana TV-a Odaberi TV box koji odgovara dijagonali ekrana TV-a
Prostor u kojem će se koristiti Razmotri veličinu prostora i odaberi TV box koji se uklapa
Specifikacije TV boxa Odaberi TV box s većom memorijom i procesorom za glatko izvođenje igara i filmova

Ukratko, odabir prave veličine Android TV boxa ovisi o veličini ekrana TV-a, prostoru u kojem će se koristiti i specifikacijama TV boxa. Razmotrite ove faktore prije kupnje kako biste odabrali TV box koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Najbolje marke za kupnju

Kada je u pitanju kupnja Android TV Boxa, važno je odabrati kvalitetan uređaj od pouzdane marke. Evo nekoliko najboljih marki koje vrijedi razmotriti:

Xiaomi Mi Box S

Xiaomi Mi Box S je popularan Android TV Box koji nudi izvrsnu vrijednost za novac. Ovaj uređaj ima odlične performanse i podržava 4K HDR video. Također dolazi s daljinskim upravljačem koji ima ugrađeni Google asistent. Xiaomi Mi Box S možete pronaći na Aliexpressu po povoljnoj cijeni.

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV je premium Android TV Box koji nudi najbolje performanse na tržištu. Ovaj uređaj ima moćan procesor i podržava 4K HDR video. Također dolazi s daljinskim upravljačem koji ima ugrađeni Google asistent. Nvidia Shield TV je skuplji od ostalih Android TV Boxova, ali nudi izvrsnu vrijednost za novac.

Kada je u pitanju kupnja Android TV Boxa, važno je provjeriti i druge marke poput MECOOL, Magicsee, UGOOS, JAKCOM, Reyfoon, Tanix, Google Chromecast TV Box, H96 MAX RK3318, X96 MAX Selenga T81D i drugih. Važno je pronaći uređaj koji odgovara vašim potrebama i budžetu.

Funkcije koje biste trebali tražiti

Kada birate Android TV box, postoje neke funkcije koje biste trebali tražiti kako biste bili sigurni da dobivate najbolju vrijednost za svoj novac. Ovaj odjeljak će vam dati neke smjernice koje biste trebali slijediti prilikom odabira Android TV boxa.

Daljinski upravljač

Daljinski upravljač je jedna od najvažnijih funkcija koju biste trebali razmotriti prilikom odabira Android TV boxa. Trebali biste tražiti daljinski upravljač koji je jednostavan za korištenje i ima sve funkcije koje vam trebaju. Također, trebali biste provjeriti ima li daljinski upravljač ugrađeni mikrofon za upravljanje glasom.

Aplikacije

Kada birate Android TV box, trebali biste provjeriti ima li uređaj pristup svim aplikacijama koje vam trebaju. Trebali biste tražiti uređaj koji ima pristup Google Play trgovini kako biste mogli preuzeti sve aplikacije koje vam trebaju. Također, trebali biste provjeriti ima li uređaj ugrađene aplikacije poput YouTubea.

Ostale funkcije

Trebali biste tražiti uređaj koji ima dovoljno RAM-a kako bi aplikacije radile glatko, te dovoljno skladišnog prostora za sve vaše potrebe. Također, trebali biste provjeriti ima li uređaj dovoljno USB i HDMI priključaka kako biste mogli povezati sve svoje uređaje.

Ukratko, prilikom odabira Android TV boxa, trebali biste tražiti uređaj koji ima sve funkcije koje vam trebaju, uključujući jednostavan za korištenje daljinski upravljač, pristup svim aplikacijama koje vam trebaju i dovoljno RAM-a i skladišnog prostora za sve vaše potrebe.

Kvaliteta slike i zvuka

Kvaliteta slike i zvuka su ključni faktori prilikom odabira Android TV box-a. Postoje različite tehnologije koje utječu na kvalitetu slike i zvuka, a neke od njih su Dolby Vision i Dolby Atmos.

Dolby Vision

Dolby Vision je tehnologija koja omogućuje prikazivanje slike s velikim dinamičkim rasponom (HDR). To znači da se na ekranu mogu prikazati bogate boje i detalji, čak i u vrlo tamnim ili svijetlim scenama. Dolby Vision također podržava dinamičko mapiranje tona, što znači da se slika prilagođava uvjetima osvjetljenja u prostoriji.

Dolby Atmos

Dolby Atmos je tehnologija koja omogućuje prostorni zvuk. To znači da se zvuk može čuti iz svih smjerova, čime se stvara osjećaj da se nalazite u sredini događaja. Dolby Atmos također podržava visinu zvuka, što znači da se zvuk može čuti i iznad glave.

Kada odabirete Android TV box, važno je provjeriti podržava li uređaj Dolby Vision i Dolby Atmos. Ove tehnologije mogu pružiti vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, što je posebno važno ako želite gledati filmove ili serije u najboljoj mogućoj kvaliteti.

Uz Dolby Vision i Dolby Atmos, postoje i druge tehnologije koje mogu utjecati na kvalitetu slike i zvuka, kao što su HDR10, HLG i DTS. Stoga je važno provjeriti koje tehnologije podržava Android TV box prije nego što ga kupite.

Performanse procesora

Kada je u pitanju odabir Android TV boxa, jedan od najvažnijih faktora su performanse procesora. To je zbog toga što procesor određuje koliko brzo će se vaš uređaj pokretati i koliko dobro će se nositi s teškim zadacima, kao što su igranje igara i streaming videozapisa u visokoj rezoluciji.

Amlogic S905X3

Jedan od popularnih procesora za Android TV boxove je Amlogic S905X3. Ovaj procesor ima četiri jezgre i dizajniran je za igranje igara i streaming videa u 4K rezoluciji. Njegove performanse su također poboljšane u odnosu na prethodnika, Amlogic S905X2.

Amlogic S905X3 također podržava HDR10 i HLG, što znači da možete uživati u bogatijim bojama i kontrastima kada gledate videozapise u HDR formatu. Osim toga, ovaj procesor ima podršku za Dolby Audio i DTS zvuk, što znači da će zvuk biti jasniji i kvalitetniji.

U usporedbi s drugim procesorima, Amlogic S905X3 ima bolje performanse od Rockchip RK3318 i Allwinner H616, ali je nešto slabiji od Amlogic S922X. Međutim, za većinu korisnika, Amlogic S905X3 će biti dovoljno brz i sposoban za sve njihove potrebe.

Ukratko, ako tražite Android TV box s dobrim performansama procesora, Amlogic S905X3 je dobar izbor. To je brz i sposoban procesor koji će se nositi s većinom zadataka, a podrška za HDR i Dolby Audio čini ga idealnim za gledanje filmova i TV emisija.

Stoga je teško u moru ”istih” pronaći upravo onaj uređaj koji će odgovarati svim vašim potrebama ali i biti tehnički ispravan.

STRONG Leap-S1 | Android TV Box | Android 10.0 | Streaming Box | 4K Ultra HD | Google Voice Assistant | Netflix | Disney+ | Prime Video | WiFi 5 mit Bluetooth 4.2

145.76  in stock
1 used from €76.14
Free shipping
Amazon.de
as of May 28, 2024 2:30 am

Android TV Box 12,Android TV Boxen 4GB RAM 32GB ROM H618 Quad Core Unterstützt 5G/2.4G Dual Band WiFi BT 4.0/3D/6K H.265/100M LAN Smart TV Boxen

 out of stock
Amazon.de

Best Android Tv box 2023

Android TV box-ovi su sve popularniji i mjenjaju naš pogled na kućna kina, dostupnost stream servisa, serija, filmova ali i glazbe, video igara kao i animiranih filmova za djecu.

Ovi android uređaji pružaju vam mogućnost da kroz nekoliko klikova dođete do svega što vas zanima, neki vam nude i više od same zabave, imaju mogućnost prikazivanja mailova, izradu raznih dokumenata te prikazivanje istih.

Osim što vam pružaju neograničene sate zabave i mogućnost rada, prenosivi su, jednostavni za postavljanje i instalaciju te malih dimenzija što ih čini idealnima za prenošenje gdje god da idete.

Teško je reći koji je android uređaj najbolji, postoji nekoliko opcija putem kojih ćete lakše pronaći onaj koji je idealan za vas. Pratite nekoliko pravila i olakšajte si odabir.

Operativni sustav uređaja

Kao što im i sam naziv kaže, riječ o uređajima koje pokreće sustav Android. Postoji nekoliko vrlo bitnih stvari na koje morate paziti, a vezano za značajke operativnog sustava koji se nalazi u uređaju.

Na tržištu još uvijek postoje uređaji koji u sebi imaju sustav stariji od 5.0. Kupac takvog uređaja odmah u startu korištenja naći će se u problemima kada dođe do pokušaja ažuriranja sustava sustavi stariji od Android 5.0.

NAPUTAK 1Odabrite Android TV box koji se pokreće operativnim sustavom koji je viši od Android 5.0 Lollipop operativnog sustava. Svakako bi smo preporučili da kupite uređaj sa Android sustavom 7.1. ili novijim! 

Procesor

Odaberite pravi procesor RAM memorija procesora jedna je od važnijih specifikacija na koju treba obratiti pažnju. Svi želimo da naš uređaj radi ”glatko” bez prekidanja, zapinjanja, loše slike i dugog učitavanja.

Procesor je, naravno, jedan od najvažnijih komponenti svakog uređaja. Bitno je da kupite uređaj koji ima dovoljno jak i učinkovit procesor. RAM, pohrana podataka i sve ostale značajke biti će Vam potpuno nebitne ukoliko ih procesor samog uređaja ne može pravilo koordinirati/pokretati.

NAPUTAK 2 : Odaberite android TV box koji ima najmanje 1.5GHz quad core CPU snagu ili je snažniji.

Pohrana

Provjerite mogućnosti pohrane prostor za pohranu na Android TV box-u pokreće operativni sustav.

Operativni sustav i prostor za pohranu podatkovnog sadržaja usko su povezani. Većina Android TV uređaja ima samo internu pohranu. To često nije dovoljno jer će sam sustav zauzeti veliki dio (ukoliko uređaj ima npr. 2 GB prostora izbjegavajte ga).

Odaberite Android TV box koji ima najmanje 4GB RAM memorije i prostor za pohranu od najmanje  32GB. Obratite pažnju da kupite TV box koji podržava dodavanje vanjske pohrane putem SD porta, memorijske kartice od najmanje 32 GB.

NAPUTAK 3Kupite uređaj koji ima minimalno 4 GB interne memorije (RAM) 

Kvaliteta i rezolucija prikaza

Dolazimo do 3., a mnogi će reći i najvažnije značajke svakog Android TV uređaja. Kakva će biti kvaliteta prikaza koju će uređaj odašiljati na Vaš TV uređaj? Naravno, svi bi smo željeli što je moguće bolju, kvalitetniju i čišću sliku na svom ekranu.

Postoji nekoliko detalja na koje treba obratiti pažnju kod mogućnosti videa i prikaza slike:

 • HDMI HDMI 2.0 je uvjet za 4K stream
 • Dynamic Refresh Rate Switching automatski podešava refresh rate između izvora i TV poslužitelja za najbolji prikaz na ekranu.
 • 265 Hardware dekoder također se naziva i visoko učinkovito video kodiranje (HEVC) je standard kompresije videa što ih čini ”lakšima” za prenošenje putem mreže. H265 stvara učinkovitu kompresiju slika i videa koja omogućava prijenos do 8K rezolucije.

NAPUTAK 4: Odaberite Android TV box koji podržava stream 4K videa ili više (6-8k).

Povezivanje

Broj USB portova na sučelju Android TV box-a također je vrlo bitan segment.

Uređaj ćete često povezivati sa ostalim uređajima u krugu i bilo bi dobro da imate što više slobodnih USB port-ova.

 • Android TV box trebao bi imati najmanje dva USB ulaza, jedan za Bluetooth prijemnik i ostale periferne uređaje.

No, nije dovoljno da Vaš budući ima samo tek toliko nabacane USB ulaze.

Potrebno je da ti USB port-ovi budu kvalitetni kako bi mogli raditi što je moguće bolji prijenos podataka (brzinu)

 • Odaberite Android TV box koji podržava USB 3.0 jer će on postizati puno bolju brzinu od USB 2.0 porta.
 • USB 3.0 je esencijalan za one koji koriste vanjske hard diskove
 • Ukoliko koristite samo uobičajene vanjske priključke, USB 2.0 će vam biti dostatan.

Svakako provjerite mogućnosti spajanja na internet važno je odrediti mogućnosti spajanja na internet koje sadržava vaš Android TV box.

 • Wi-Fi morate imati najmanje 802.11ac kako biste imali odličan video prikaz. Nitko ne voli gledati film kojemu treba dugo da se učita, koji zapinje ili je slika nekvalitetna. Također odaberite dual band ruter i mrežni adapter koji vam omogućuje brzi signal.
 • Gigabit Ethernet ne morate brinuti o signalu ili sučelju, ovo vam omogućuje konstantan kvalitetan prijenos.

Odredite mogućnosti Bluetooth potpore bluetooth spajanje važno je za Android. Postoje Android TV Box koji ne podržavaju spajanje bluetooth vezom.

Ova mogućnost važna je za prijenos podataka sa vašeg pametnog mobilnog uređaja na vaš TV box ili spajanje drugih uređaja koji podržavaju bluetooth.

Važno je obratiti pažnju na preference Android TV box-a i mogućnosti spajanja sa drugim uređajima.

Provjerite podržava li uređaj Google Play servis odaberite Android TV box koji podržava Google Play kako biste si olakšali upravljanje i instaliranje GAPPS-a.

Postavljanje je jednako kao kod android pametnog telefona uz jedan dodatni korak u poboljšanju aplikacije kako biste ju mogli koristiti putem vašeg Android TV box uređaja.

Certifikati

Povoljniji Android uređaji često nemaju potrebne certifikate, odnosno Widevine certifikat, to je potreban dodatak vašem uređaju za stream 4K i HD sadržaja sa servisa kao što su Youtube i Netflix. Ovo je iznimno važno ukoliko ne želite pregledavati samo svoje vlastite materijale.

Povoljniji uređaji bez certifikata nemaju mogućnosti prikaza aplikacija kao što su Netflixa i Youtubea te imaju probleme sa prikazivanjem maksimalne dostupne rezolucije. Widevine L1 DRM omogućuje stream u visokoj kvaliteti slike, HD, Full HD i višim rezolucijama za Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Google Play movies i slične servise. Ukoliko imate uređaj bez certifikata, maksimalna rezolucija je 480p.

NAPUTAK 5Obvezno odaberite uređaj koji posjeduje potrebni certifikat Widevine

Nepotrebni dodaci na koje će te baciti novce

Provjerite koje dodatne mogućnosti posjeduje uvijek je dobro imati dodatne mogućnosti, no neke od dodatnih opcija mogu biti bespotrebne i samo vam proizvod učiniti skupljim.

Evo nekoliko savjeta što bi ste trebali izbjegavati, kako ne bi ste nepotrebno “bacili novce”:

 • Preporučamo vam izbjegavanje nepotrebnih dodataka kada birate Android TV box 10 bitne boje široko rasprostranjeno mišljenje je kako je više varijacija boje odlično te čini prikaz slike boljim, no u stvarnosti, uređaj ne može podržati više od 1024 različite varijacije boja. Bilo bi bespotrebno i skupo kupiti nešto što vaš uređaj zapravo ne može prikazati.
 • Dual boot izbjegavajte Android TV box uređaje koji imaju dual boot mogućnosti, bespotrebno je imati dva operacijska sustava u jednom uređaju.

STRONG Leap-S1 | Android TV Box | Android 10.0 | Streaming Box | 4K Ultra HD | Google Voice Assistant | Netflix | Disney+ | Prime Video | WiFi 5 mit Bluetooth 4.2

145.76  in stock
1 used from €76.14
Free shipping
Amazon.de
as of May 28, 2024 2:30 am

Android TV Box 12,Android TV Boxen 4GB RAM 32GB ROM H618 Quad Core Unterstützt 5G/2.4G Dual Band WiFi BT 4.0/3D/6K H.265/100M LAN Smart TV Boxen

 out of stock
Amazon.de

ZAKLJUČAK

Ukoliko ne proučite mogućnosti koje vam uređaj nudi mogli biste imati manjka uređaj koji ne sadrži sve komponente vezane uz performase, firmware update, mogućnosti ažuriranja, forum za podršku i pomoć, pomoć i servis nakon kupnje.

Ovi dodaci vrlo su važni kako bi vaš uređaj radio što je bolje moguće i dobivao pravovremeno nova ažuriranja i mogućnosti.

Android TV box uređaji dolaze u nekoliko oblika, odnosno u nekoliko različitih mogućnosti.

Možete na tržištu pronaći uređaje koji se spajaju putem Wi-Fi kućne veze, uređaji koji se spajaju sa Bluetooth povezivanjem ali i uređaje koji sadrže žičano povezivanje.

Razlikuju se i u količini USB portova te njihovoj brzini, 2.0 USB portovi su sporiji dok su 3.0 portovi trenutno najbrži na tržištu i nude najbolji prijenos podataka.

Postoji i nekoliko različitih  dostupnih upravljača kojima možete upravljati Android TV box uređaja, osim standardnog daljinskog upravljača, koji ima samo osnovne funkcije za programe i volumen.

Postoje i napredniji upravljači koji imaju cijelu tipkovnicu, najčešće dolaze uz Android TV box uređaje koji imaju mogućnost prikazivanja mailova, prikazivanje dopisa te sadrže aplikacije za izradu istih.

Osim ovih osnovnih daljinskih upravljača postoje i dodatni gaming upravljači, neki Android TV uređaji imaju gaming mogućnosti te uz njih dolaze i gaming upravljači.

Neki Android koji imaju gaming sposobnosti imaju posebne mogućnosti te vam omogućuju spajanje vaših pametnih telefona sa Android TV box uređajem te vaš pametni telefon postaje gaming upravljač.

Obratite pažnju na nekoliko spomenutih činjenica te odaberite pametni Android TV box uređaj koji će odgovarati vašim potrebama te novčanom iznosu koji želite izdvojiti za uređaj.

PREPORUKA

Na kraju Vam donosimo našu preporuku. Riječ je o 3 uređaja koja su po našem mišljenju najbolji svaki u svojoj konkurenciji.

Xiaomi Mi Box S, na kineskom tržištu poznat kao Mi Box 4, definitivno ima nedostataka raspolaže samo jednim USB portom te nema klasičnu, žičnu mrežnu karticu, stoga jako ovisi o performansama kućnog Wi-Fi-ja.

Međutim, od većine no-name Android boxova razlikuje se po tome što dolazi s kvalitetnim daljinskim upravljačem, integriranim Chromecastom (mala iritantnost da bismo mogli castati, Mi Box S prvo moramo uključiti pomoću daljinca), kao i punom podrškom za Widevine L1 DRM.

Nvidia Shield TV je hardverski uvjerljivo najmoćniji, cjelokupno najispoliraniji i generalno apsolutno najbolji Android box  kojeg novac može kupiti.

Ovaj uređaj ponaša se upravo onako kako biste se nadali: svi videoservisi funkcioniraju na najvišim dostupnim rezolucijama, umreživ je žično i bežično, dolazi s odličnim daljinskim upravljačem, redovito biva softverski nadograđivan, posjeduje dva USB 3.0 porta, a ima i integriran Chromecast, stoga mu se funkcionalnost proširuje i na sve ono što nam omogućava Googleov famozni gadget.

Xiaomi Mi TV Box S - Streaming Player, Black

74.95  in stock
Amazon.de
as of May 28, 2024 2:30 am

Xiaomi Mi Box S (EU Version) 4K Ultra HD Media Player mit Google Assistent Fernbedienung, Bluetooth,HDMI) 4K HDR, Dolby Audio, DTS HD,Android 8.1 Schwarz

99.95
69.95
 in stock
5 new from €69.95
3 used from €59.80
Amazon.de
as of May 28, 2024 2:30 am

NVIDIA SHIELD Android TV Pro Multimedia Player; 4K HDR Filme, Live Sport, Dolby Vision-Atmos, KI-unterstützte Video-Hochskalierung, GeForce NOW Cloud Gaming, Google Assistant integriert

219.00  in stock
14 new from €219.00
57 used from €200.49
Free shipping
Amazon.de
as of May 28, 2024 2:30 am

NVIDIA Shield TV Pro & Shield TV Stand

 out of stock
Amazon.de

Android TV Box 12.0, Smart TV Box 4G RAM+64G ROM Allwinner H618 Android Box Support WiFi 6 4K 6K/ 3D/ HDR 10/ H.265/100M LAN Dual-WiFi 2.4G/5.8G USB 2.0 HD2.0 BT5.0 mit Fernbedienung und Mini-Tastatur

 out of stock
Amazon.de

Android TV Box 10.0, Android Box 4GB RAM 32GB ROM H616 Quad Core Smart TV Box, Support 6K 3D Resolution 2.4GHz WiFi Ethernet Media Player

39.99  in stock
2 new from €39.99
11 used from €36.37
Free shipping
Amazon.de
as of May 28, 2024 2:30 am

Nokia Streaming Box 8000, Android TV (Chromecast, HDMI, Netflix, Prime Video, Disney+)

69.90
61.65
 in stock
2 new from €61.65
120 used from €57.33
Free shipping
Amazon.de
as of May 28, 2024 2:30 am

STRONG Leap-S1 | Android TV Box | Android 10.0 | Streaming Box | 4K Ultra HD | Google Voice Assistant | Netflix | Disney+ | Prime Video | WiFi 5 mit Bluetooth 4.2

145.76  in stock
1 used from €76.14
Free shipping
Amazon.de
as of May 28, 2024 2:30 am

Android TV Box 12,Android TV Boxen 4GB RAM 32GB ROM H618 Quad Core Unterstützt 5G/2.4G Dual Band WiFi BT 4.0/3D/6K H.265/100M LAN Smart TV Boxen

 out of stock
Amazon.de
Previous articleNajbolji android tableti 2023: Top 5 izbora
Next articleNajbolje i najprodavanije tipkovnice 2023
Tomislav Radić
Moje ime je Tomislav Radić, i ja sam autor web stranice SmartMall.hr. SmartMall je web stranica o Gadget trgovini koja prodaje uređaje, pribor i potrošni materijal. Naš cilj je pružiti našim korisnicima pristup širokom izboru proizvoda, najboljim cijenama i najboljim uslugama. Svojim korisnicima nudimo širok izbor između elektronike, pribora, potrošnog materijala i opreme za igranje. Možete pronaći veliki izbor najnovijih proizvoda od najboljih proizvođača u industriji, uključujući Apple, Samsung, Microsoft, HP, Lenovo, Canon, Sony i mnoge druge.