blank

H96 MAX X2 Amlogic S905X2 TV box omogućuje vam spajanje vašeg pametnog telefona sa box-om i vašim televizorom te omogućuje kvalitetan prikaz slika i video sa vašeg pametnog telefona na televizor.

H96 MAX X2 Amlogic S905X2 TV box uređaj podržava Android i Apple operacijske sustave pametnih uređaja.

Samo uz pomoć daljinskog upravljača ili miša pokrećete Android Box koji vam omogućuje prijenos i prikazivanje servisa i kanala kao što su Youtube, Sling TV, Netflix, Vudu i mnogi drugi.

Želite li obogatiti svoje slobodne trenutke kada ste na odmoru te ste u hotelu ili negdje na putu, ponesite svoj Android TV box te će vaš TV program postati zanimljiviji i bogatiji za samo nekoliko trenutaka uz jednostavno spajanje i upravljanje H96 MAX X2 Amlogic S905X2 android uređaj.

Imate mobitel, tablet, laptop i televizor? Na svim svojim uređajima možete projicirati sliku putem bežične kućne veze u visokoj kvaliteti i brzini prijenosa.

Osim što je AMlogic S905X2 tv uređaj to je i igraća konzola koja vam omogućuje igranje video igara uz vaše mobilne telefone, u igru možete uključiti cijelu obitelj!

Omogućuje vam otvaranje, uređivanje, prijenos i prikaz PPT pošte i drugih dokumenata u raznim formatima čime je odličan dodatak ne samo domu nego i vašim poslovnim događanjima.

Jednostavan uređaj koji će zamijeniti više uređaja u vašem domu i na vašem radnom mjestu, jednostavan i prenosiv.

Neovisno o tome koji model televizora imate i koju tehnologiju on posjeduje ovaj pametni TV box možete koristiti na njemu.

Instalira se jednostavno u samo nekoliko koraka, spojite vaš TV sa vašim TV box-om putem HDMI priključka, postavite bežičnu vezu ili ga spojite putem priključka i kroz nekoliko trenutaka možete pretraživati kanale u potrazi za vašom omiljenom serijom ili video igrom.

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment