Google Home Hub pametni ekran

Google Home Hub pametni ekran

Google Home Hub jedan je od prvih Google asistenata sa pametnim ekranom koji je odličan suparnik Echo Show ili Echo Spot Amazon pametnom ekranu.

 

Google Home Hub

 

Osnovne dvije stvari koje morate znati su da je Google Home Hub malih dimenzija i da nema kameru. To ga čini idealnim dodatkom za bilo koju sobu u vašem domu i odlično dizajnirani Amazonov pametni ekran Echo Show i Echo Spot koji sadrže Alexu.

 

Vidjeli smo nekoliko pametnih ekrana iz Googlea prije, kao što je Lenovo pametni ekran ili JBL Link View koji sadrže ekrane osjetljive na dodir, velike zvučnike i Google asistenta te imaju mogućnost prikaza Youtube videa, recepata ili vremenske prognoze.

 

Google Home Hub je sićušan! Mali pametni zvučnik ima ekran osjetljivi na dodir i dolazi u četiri boje, plavu, sivu, bijelu i ružičastu. Stati će na bilo koje mjesto, na noćni ormarić na primjer, kuhinjsku radnu plohu ili čak na policu sa začinima. Ovaj zvučnik iznimno je snažan s obzirom na svoju veličinu. Izmjeren je na 80 decibela na jedan metar što ga čini odličnim uređajem koji će sobu ispuniti zvukom.

 

Home Hub u sebi sadrži Wi-Fi i Bluetooth i radi kao Bluetooth tvučnik ili kao dodatak Android pametnom telefonu. Hub radi kao samostalni uređaj ili upravljač za druge uređaje, ne kao nešto što bi stajalo na vrhu velikih zvučnika.

 

Google Home Hub

 

Programska podrška je ista kao za Lenovo i JBL uređaje, bazira se na Google asistentu te se ponaša kao digitalni okvir za fotografiju za Google fotografije kada ne obraćate pažnju a onda se ”probudi” i odgovara na vaša pitanja, prikazuje recepte i kontrolira pametne uređaje u vašem domu ili prikazivati Youtube videe ili glazbu putem Google Play Music servisa.

 

Amazon ima snažniju poziciju od Google pametnih uređaja pa je Google želio prikazati svoje mogućnosti Home Hub pametne kuće. Uređaj kontrolira 1000 različitih drugih pametnih kućnih dodataka i ima odlično dizajniranu ploču koja prikazuje sve postavke vaše kuće kao što je: paljenje svjetla, otključana prednja vrata, temperatura na određeni stupanj. Vizualni izbornici za pametnu rasvjetu dopuštaju vam odabir boja za svaku žarulju posebno.

Google Home Hub serija

 

Google Home Hub nije toliko primamljiv kao Amazon Echo Spot koji služi kao alarm budilica za spavaću sobu zašto što je sićušan i predivnog dizajna. Echo Spot ima ugrađenu kameru što ljudi ne vole imati u svome domu zbog nekog osjećaja nesigurnosti koji im pruža držanje kamere u spavaćoj sobi. Home Hub sadrži Google asistenta što ljudima daje razlog da ne budu ljubomorni na Echo Show koji ga ne sadrži u svojim performansama.

 

 

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment