F2 sportski pametni sat

F2 sportski pametni sat je jedan od najpoznatijih u sferi satova koji su dizajnirani posebno za sportaše i ljude koji su iznimno fizički aktivni.

Želite li si priuštiti kvalitetan pametan sat, odličnog dizajna, kvalitetnih performansi i beskrajnih mogućnosti svakako isprobajte ovaj F2 pametni sportski sat koji vam dolazi i u nekoliko boja.

 

F2 sportski pametni sat

 

F2 sportski pametni sat

 

Glavne postavke pametnog sata koji je dizajniran upravo za sportaše drugačije su od onoga koji su u kategoriji običnog gadget sata.

Ovaj pametni sat ima snažne vanjske performanse. Vodootporan je i otporan na sve vanjske utjecaje kao što su prašina i iznimno visoke te niske temperature koje mogu utjecati na točnost pametnih uređaja.

 

Sat je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, ima Dialog DA14580 čip te 4.0 Bluetooth koji mu omogućuje spajanje na vaš pametni telefon, tablet ili laptop.

Baterija ovog uređaja stavlja ga u jednu posebnu kategoriju budući da mu je procijenjeno trajanje baterije čak dvije godine. Osim iznimno snažnih i kvalitetnih performansi za sportski sat su iznimno važne i njegove sposobnosti.

 

F2 sportski sat ima ugrađen kvalitetan pedometar i mjerač kalorija. Sadrži i termometar te visinomjer koji ga postavlja u vrh pametnih sportskih satova.

Ovaj sat se zbog svojih performansi postavlja kao odličan odabir trekkerima, planinarima, osobama koje se bave pješačenjem ili trčanjem budući da sadrži i iznimnu mogućnost mjerenja prijeđene udaljenosti.

 

Bluetoothom ovaj uređaj se bez problema spaja sa vašim pametnim telefonom te vam donosi obavijesti o porukama sa WhatsApp, Wechat, Facebook i Twitter društvenih mreža te obavijesti o pozivima i SMS porukama.

 

F2 sportski pametni sat

 

Postavka hladnog svjetla omogućuje vam uštedu energije tisuću puta veću od standardnih uređaja.

Povećava vijek trajanja baterije ali i životni vijek uređaja što ga čini dugotrajnim.

 

F2 pametni sportski sat kompatibilan je sa iOS i Android pametnim mobitelima.

Što vam omogućuje lako upravljanje podacima sa pametnog F2 sportskog sata.

Kako odabrati pametni sat?

5 prednosti korištenja pametnih satova

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment