mobiteli, tableti, punjači, slušalice, gaming oprema

Kao što i sam naziv naše web trgovine kaže, okrenuti smo stalnom napretku, uštedi vremena naših kupaca i inovativnim ponudama. Upravo je ovo jedna od naših novina, inovativna ponuda koja će uštedjeti Vaše vrijeme, a samim time i novac.

O čemu se radi?

Smart Mall je online trgovina koja trenutno u svojoj ponudi ima oko 200 različitih proizvoda, a taj broj se povećava iz dana u dan. Naši dobavljači su najveća europska firma za nabavu vrlo široke lepeze proizvoda koja se također širi iz dana u dan, a stanje njihovog sladišta trenutno broji oko 32 000 različitih proizvoda!

Današnje vrijeme dostupnosti informacija putem interneta nam je omogućilo da vrlo brzo i jednostavno dolazimo do novih dobavljača i proizvoda koji su potrebni našim kupcima.

Dobar dan, imate li možda….? 

Vjerojatno imamo! Iako možda potrebni proizvod ne možete pronaći u našoj web trgovini, postoji vrlo velika vjerojatnost da ćemo Vam vrlo brzo omogućiti kupnju potrebnog proizvoda.

Na dnu ovog članka nalazi se formular koji trebate ispuniti, a mi ćemo na osnovu toga dati sve sebe da Vam u što kraćem roku pošaljemo i do 10 različitih proizvoda koji odgovaraju Vašoj potrebi. Na Vama je samo da iz ponude odaberete proizvod koji Vam najviše odgovora.

Primjera radi… 

Pretpostavimo da Vam je potrebna mikrovalna pećnica, ali jednostavno nemate vremena otići u trgovinu i kupiti je. Sve što je potrebno je da ispunite formular koji se nalazi na dnu ovog teksta, a mi ćemo prema Vašim uputama sastaviti ponudu sa do 10 različitih proizvoda koji odgovaraju Vašoj potrebi.

Nakon što ste ispunili obrazac, mi krećemo na posao i u roku od 24 sata ćemo se javiti sa detaljima.

Prednosti ove ponude

Ljudi u današnje vrijeme imaju potrebe za raznim proizvodima, ali nemaju vremena posjetiti niti obližnju trgovinu kako bi pronašli i kupili ono što im je potrebno.

Na ovaj način uštedjeti ćete vrijeme i novac. Nećete trebati ići u trgovinu i tamo birati proizvod koji Vam najviše odgovara… mi ćemo ponudu proizvoda donijeti Vama te Vam omogućiti da brzo i jednostavno odaberete koji od ponuđenih proizvoda Vam najviše odgovara.

Koje proizvode nudimo?

Precizno i pedantno odabrana mreža dobavljača koju smo uspostavili omogućila nam da svojim kupcima možemo ponuditi oko 50 000 različitih proizvoda! Svi proizvodi dostupni su u vrlo kratkom roku te će biti na Vašoj adresi unutar 10 radnih dana od trenutka narudžbe!

Kategorije u kojima imamo najviše različitih proizvoda:

  • Oprema doma (bez posebnog naglaska na određenu podkategoriju, imamo gotovo sve što Vam može zatrebati u opremanju doma)
  • Sport i boravak na otvorenom
  • Opuštanje, masažeri, wellness, proizvodi za njegu kose, prirodne kreme i tretmani protiv bora
  • Satovi, parfemi i razni nakit
  • Igračke i igre za djecu
  • Računala i ostala elektronika (mobiteli, tableti, punjači, slušalice, gaming oprema itd…)
  • Proizvodi za kućne ljubimce
  • Oprema vrta i uređenje okućnice (sjedeće garniture, ratan, stolovi, stolice, roštilji, plastični bazeni itd.)
  • Strojevi i uređaji za uređenje okućnice (kosilice, uređaji za navodnjavanje….)
  • Vrtlarstvo i poljoprivreda (plastenici, staklenici, oruđe, ponude, saksije, prikolice i još puno toga)

Ispod se nalazi jednostavni formular kojega trebate ispuniti. Odgovor možete očekivati unutar 24 sata!

[caldera_form id=”CF5aa66d7ca4fb3″]

 

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment