laptop

5 najboljih laptopa 2018. godine

Potraga za idealnim laptopom često se pretvori u posao kakav rijetko tko želi raditi. Teško bi bilo očekivati od onih koji se time ne bave da budu dovoljno upoznati s tehnologijom da mogu bez problema naći točno ono što im treba. Upravo iz tih razloga i postoje recenzije najboljih modela na tržištu. Evo kojih pet prijenosnih računala nadilazi sve ostale.

  1. Asus Chromebook Flip

Ako tražite laptop koji bi vam u određenim prilikama mogao poslužiti i kao tablet, Chromebook Flip je odličan odabir. Ekran mu se može pohvaliti vrlo visokom rezolucijom, zbog čega je idealan za one koji svoja prijenosna računala vole koristiti za gledanje filmova i serija, kao i za one koji uživaju u igranju video igara. Tipkovnica je vrlo ugodna za korištenje, što je čini pogodnom za pisce, programere i ljude koji se bave sličnim zanimanjima. Ovom je laptopu jedina zamjerka to što mu zvučnici nisu najkvalitetniji.

  1. Dell XPS 13

Uživajte u svim mogućim prednostima koje vam donosi tehnologija uz ovaj vrhunski Dellov laptop. Osim što nudi otključavanje prepoznavanjem lica, ima i odličan 4K zaslon. Čipovi su mu znatno poboljšani, što rezultira mnogo boljom izvedbom. Vrhunski mikrofoni i centrirana IR web kamera čine ovaj uređaj svestranijim od ostalih. Također je prekrasno dizajniran, tako da u njemu mogu uživati i oni koji imaju više estetske kriterije. Zamjera mu se jedino to što se web kameru svejedno treba micati unatoč svim poboljšanjima.

  1. Huawei MateBook X Pro

Želite li laptop čija će baterija trajati i trajati, uložite u MateBook X Pro. Osim što je najbolji odabir za one koji svoje uređaje često koriste dok su u pokretu, on se također može pohvaliti ekranom s jako visokom rezolucijom. Što se tiče same izvedbe, nema mu se što prigovoriti – mnogi ga čak nazivaju impresivnim. Isto je i što se tiče dizajna, koji je u isto vrijeme funkcionalan i vrlo elegantan. Nažalost, laptop nema priključak za SD kartice, što je nekima veliki nedostatak. Osim toga, web kamera mu nije najbolja.

  1. Lenovo Yoga 920

Još jedan uređaj koji se može koristiti i kao laptop i kao tablet, Lenovo Yoga usto je i impresivno tanak. Kvaliteta zvuka mu je bez premca, a i nudi dosta dobru brzinu i snagu za jedan tako minimalistički uređaj. Najveća mu je prednost, međutim, omjer kvalitete i cijene, koja je dosta niska. Među nedostacima, tu su malo lošija grafika, glasni ventilatori i tipkovnica koja zna biti iritantna dok se uređaj koristi kao tablet.

  1. Acer Aspire E 15

Iako je zadnji na ovom popisu, Aspire E 15 je svejedno jako dobar odabir. Vrhunski ekran, kvaliteta hardvera, mnogo prostora za pohranu i vrlo diskretan procesor samo su neki od razloga zašto je ovaj laptop među omiljenima. Finiš koji imitira osjećaj tekstila zanimljiv je dodatak, a nedostaci se mogu svesti na izvedbu koja nije ni među bržima ni među snažnijima.

Želite li biti sigurni u kvalitetu svog novog laptopa, sve što trebate napraviti jest odabrati jedan od ovih pet. Odlučite li se za refurbished model pouzdanog prodavača, dobit ćete jednake mogućnosti za manje novca.

0/5 (0 Reviews)

Leave a comment